Yaklaşık 16 yıldır büyük Dadaş kuzu emmiyi takip ederim yanıldığı oldu mu elbette oldu yahu bu adam kahin değil ki amma onun sayesinde çok para kazandım mesajlarını doğru anlamaya çalışarak iyi ki var...Tabi meyve veren ağaç taşlanacak ...Kuzu abim sağol varol ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60368&page=329
Hsynkzmz Hsynkzmz is offline
Yeni Üye
Add as Friend Add as Friend
Özel Mesaj Yolla Özel Mesaj Yolla
Ret Listesine ekle Ret Listesine ekle
Tüm gönderilerini bul Tüm gönderilerini bul
Başlattığı konulara bak Başlattığı konulara bak
Ana Sayfa Yazılarına Bak
View Blog Entries
View Conversations View Conversations
Duhul01-10-2025
Son AktiviteBugün 16:52
Blog Entries0
öbür köyden gelen ekip bazıları kuzu dahil çift nıcklı olanlar var 2 msj var kuzu nun topiğine organize işler sinemalarda
YTD[/QUOTE]
degerli okuyucularim.....
9000 endekste mala girdik....YATIRIM YAPTIK....paramiz on kat filan cikarsa kapatmaya baslariz dedik....
birseyi size gosteriyorum....
akliniza mukayyet olmayi.....
bunun ucun ne yaptim....3 serseriye para verdim....gelin bana saldirin....beni maldan inmeye zorlayin dedim.....
geldiler....
sagossunlar....ellerinden gelen saldiri taktiklerini uyguladilar....IN MALDAN DEDILER....
INMEDIM.....ortalik....tum parasini borsada bize kaptirmis serseri kayniyor....sakin ola....sizde onlara uyup.....MALINIZI VERMEYIN.....TERSINE MALINIZ YOKSA.....MAL ALIN....
NEDEN.....
cunki.....bu usaglar gostergedir....bunlarda akil yoktur....skender asagiya bastimi bunlar COKUYORUZ SANIYORLAR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
a.k raporda yazmış hemde altın kimbilir kimin raporunu çaldın yada okudun millete satıcan
ha unutmadan 5-6 önce biz aşağı sen 15-16 bin verdiğin 2025 rakamı ne oldu sonra 13 bin yapmışın şile feneri kuzu son kararınmı bu sefer Aralık 2025 13 bin![]()
ALTIN RAPORUMDA DIYORUM KI......
ALTIN.....3200 E ININCE....amriki borsalari cokecek.....oraya daha 4 ay var....
ZAMAN VE FIYAT....sermaye transferinde esastir.....PARABOLIC bir fonksiyondur.....parabolun tepesi 3200 dedir....acilimi asagi dogrudur.....AYNISINI....bitcoinler ucunde verdim.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bırak traşı millete sattırmadığın 46 olacak dediğin eregl varmı bak tebrik edicem onu bile yapamıyorsun NEDEN millet onu sorsun kendine ,
Yer İmleri