GERCEK TEKNIK ANALIZCILER VE DEDIKLERI....
1....NOHUT.....dolar bazli endekste.....ZIRVE FORMASYONU OLAN.....OMUZ-BAS-OMUZ....
GERCEKLESTI DIYOR.....KARAR ANI GELDI DIYOR....YA 5 DOLAR ENDEKS....YA 1.5 DOLAR ENDEKS....

Originally Posted by
nohut
2.....BASKARA....
sevgili baskara.....tl bazli grafta sakasi yok....KARAR ANI GELDI diyor.....ya 20 000 ler....ya 8000 ler...

Originally Posted by
BaşKara

[/IMG]
Gençler çabuk alevleniyorsunuz. Kuzu'nun tatavalarını bırakın bir yol ayrımı var gerçekten..
3....KARATAY....
TL BAZLI GRAFINI ASTI.....vayyy anasini sayin seyirciler....KARAR ANINDAYIZ DEDI....

Originally Posted by
Karatay
Sizin önermelerinize göre;
Ben olsam borsayı daha da basarım ya da yatay bantta bir süre daha devam etmesini sağlarım.
Borsa bir anlamda paranın yok edilip eritilebileceği en iyi enstrümanlardan biri bence...
Benim şahsi kanaatim bir süre daha yatay bantta devam ederiz...Her ne kadar grafik çok sıkışmış olsa da...
Hafif
yukarı eğimli bir yatay bant daha olası gibi geliyor..

KUZU.....HAZIRANDA MALA GIRERKEN NE DEDI.....
dediki iki yolumuz var.....
1....AYU RALLISI OLACAK.....HEDEFI 12 500......
2....HEDEF FEYZA-2.....
NOT ETTI.....12 500 E GELINCE YA SATARIM....YADA HEDEF FEYZA-2 DER YATARIM.....
BAK.....KUZU NE DEMISSE O....HICBIRDEGISIKLIK YOK....11.700 E GELDIK....BU 12 500 CIKISIDIR......VE SIMDIDE KARAR ANIDIR.....
KUZU NE DIYORSA.....HEP ODUR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri