Nasýl "kapalý bir gözmüþ...?"
sasa da olur diðerleri de olur..niye olmasýnki..bu aralar bilançoda zarar yazmayana ceza veriyorlar bilmiyor musunuz..
benim borsadaysan zarar yazacaksýn deniyor..bu oyuna sen de gireceksin ben seni var ettim deniyor..zorlama var..
zorlama varsa potansiyel var..
en berbat düþmüþlerden en utanmazlardan SASA ve HEKTAS da bile 1 yýldýr POZÝTÝF UYUMSUZLUK var..
efendim ne yapayým uyumsuzluðu bana kar lazým..iþte bu uyumsuzluk POTANSÝYEL KARDIR..CEPTEDÝR..beklersen tabi..
sen 2-3 yýl önce tepede iken ( NEGATÝF UYUMSUZLUKLAR VARKEN ) deðil, diplerde bu uyumsuzluklarý gördüðünde yumulmalýsýn mala..bunlar þart deðil yüzlerce hisse var..
peki nasýl çýkacak ne le gidecek borsa..ben bilmem..gösterge bir þekilde yolu bulacaklar diyor.. ben sen nedeni bulana kadar yarýyolu alýr borsa..
Son düzenleme : KARADUMAN; 11-12-2025 saat: 00:50.
Bazý arkadaþlarýn sýkýntýsý "duygusal"...
Pozisyonu neyse onu okuyor, yazýyor, inanýyor.
Daha dün "endeks 7500 olmalý" diyen adam, mal aldý diye roket emolojisi koyacak neredeyse...
He gardaþým, tamam güzel abim...
kýsavade kardeþ sistem AL a döndüðü için mal aldýk..mal aldýðýmýz için sistemi döndürmedik..dibin dibinden mallarý aldýk tepeden de almadýk..birkaç ay bekledik hepsi bu..uzun vade yukarý trend beklediðimiz için aldýk..sadece tepkiye oynamýyacaz..
12.000 ler kýrýldýðý an bak bakalým o dipteki kaatlar ne oluyor..( kýsa vade )
1. hedef 400 dolar .. ( 5 aylýk hedefim )
2. hedef 500 dolar..
Yer Ýmleri