ne ego imiþ yahu,
tamam en büyük sensin dedim, en isabetli tahmini sen yaparsýn, en uzaða sen iþersin, yine olmadý..
forumda binlerce baþlýk var, git istediðin yerde yaz yahu..
ne ego imiþ yahu,
tamam en büyük sensin dedim, en isabetli tahmini sen yaparsýn, en uzaða sen iþersin, yine olmadý..
forumda binlerce baþlýk var, git istediðin yerde yaz yahu..
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Aranýzda hakemlik yapayým. Güneysu da haklý sindo da. Dolaptaki son birayý da secbul içti, suçlu secbul...Birbrinize deðil secbula giriniz...
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
Millet birbirini yerken önemli detaylar da dikkatlerden kaçmasýn. Altýnda 5000 gümüþte 100 barajlarý þakkadanak geçiverdi.. sayýn kuzu hiç deðinmiyor, keþke bir üstad çýkýp iki kelam etse..
ha ha ha.....NE KADAR UZAGA ISER....onu soylemedigin icin kuduruyor....
sorun su.....
bu topik....senle ben....9000 de mala girin dedik....13 100 e gelince....GEYIKCILER CILDIRIYORLAR....
ne mal oldugumuz cok belli....GRAFLARI IKIMIZ CIZDIK....onlar bizim cizdigimiz graflari asip....ahkam kesemiyorlar....
TOKATLARI SAGLI SOLLU YAPISTIRDIK....akillari suzuldu....ben sana dedim ki....sag elinle furma....senin sag elin cok agir.....DINLEMEDIN FURDUN....akli komple uctu......ha ha ha.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu hafta ve onumuzde ki hafta.....BUNLARIN DONLARINI ALIP.....KOMPLE CIBILDAK BIRAKACAGIM....Bunlar tehnigi bilgi saniyor......ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
"eger kendi ISIGINA guveniyorsan....baskasinin PARLAMASI seni rahatsiz etmez...by kuzu."
EGER....
olumlu veya olumsuz olarak....herkes surekli.....kuzu....kuzu....kuzu diyorsa....
BU KUZU NUN ZIRVEDE OLDUGUNU GOSTERIR....
Yer Ýmleri