Bir bilgiyi inanarak paylaþan yanlýþta yapsa iyi niyetlidir. Ýyi niyete laf edilmez ben etmem ancak teknik analiz eðer o derece herþeyin ilacý olaydý adam bunu öðretmek için parayla ders vermezdi ayný mantýkla,..
Herkesin eksikleri , yanlýþlarý olabilir ve vardýr sen de ben de onlarý kýrýp dökmeden konuþursak þu kurtlar sofrasýndan bir pay alýrýz, ben bilmiyorum derim gocunmam, bilene bildin ABÝSiN de derim. Yeter ki manipüle bilgi olmasýn, ,
Dün bir fikir üretir bugün yanlýþ görmüþüm de diyebilir derse zaten baþtacýdýr.
Sonuçta paralara sahip çýkmaya çalýþýyoruz , ego larý çarpmaya gerek yok herkes konuþsun, ölçüsünde..
Ne zaman doðru þekilde konuþup dinleyebiliriz o zaman baþarýrýz. Ben þunlarý dinlerim bunlarý dinlemem lafý doðru bir laf deðil..
Bir büyük iþletmeciyle tesadüfen tanýþtým çok zaman oldu adamý bulýnduðu yerin müdürü zannettim iþini anlattým konuþtum konuþtum, bana dedi ki sana buranýn iþletmesini franchise býrakayým ister misin?
Dedim ki neden ben bu grubun patron uyum demiyorsunuz patrona iþ mi anlattýk þimdi dedim.. Bana, ben herkesi sonuna kadar dinlerim dedi . Nokta.
Usul önemli, bana aslýnda yapmasý konuþmasi kadar kolaysa hadi gel, elini taþýn altýna koy demiþ oldu, kendisinin zaten bir kaybý olmayacaktý, acayip saðlam ders verdi ve dersimi aldým , unutmadým...

Yer Ýmleri