"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
korku yok.....GOZUMU KAN BURUDU....herbe giriyorum.....KEFEREDEN aldigim karlari.....TURKIYEYE gomuyorum.....bir ben degil buradaki tum cevrem.....
ilk kademe....223 den alindi.....yuzde 3 dustu bugun...KACIRMAM.
HEDEF 900 PANGINOT.....muddet 3 ay.....
223 BUGUN....belki 220 yarin....sonra FISEKLIYECEK....CIKIS PARABOLIC.....
MARKET CAP i....10 milyar dolar.....
10 milyara TUPRAS mi olur....en az 50 milyardolar....makul.
kuzu kurali....GOTLER UCBUCUK ATIYORSA.....MAL AL.
BIMAS bunun market capi neredeyse tupras kadar....TUPRAS 100 ADET BIMAS EDER.
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 23:40.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Beni bilen bilir siyasi konularda mecbur kalıp bazen 2-3 kelime etmişliğim olmuştur bir kaç kelime daha edeceğim.
Bu İranlı ve AB li siyasetçilerden bir cacık olmaz. Dünyayı okumaktan çok uzaklar. Yıllar sonra bu yazımla ne demek istediğim çok açık seçik herkes tarafından anlaşılır olacak.
Neymiş ABD-ÇİN-RUSYA düşmanmış yersen.RUSYA da ambargo yok Rusyaya ambargo koyanda yok.Bir tek Almanlar uyuyor buna.Ha Sanmayın ki RUSya da BMV yok o da Güney Kore den geliyor oluyor bitiyor.
Bu durumları En yanlış okuyanlar AB li siyasetçiler.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
225-245 arasından mala soktuklarını sattırmadan bir yere gidemez tüpraş. Daha ne ki, zirve 29 ocak..
Çoğunu sattıydım. 205 altı üsünden tekrar alacağım..
Hatta belki 195'lerden..
AMRIKI DE LIQUIDITE KRIZI VE TURK BORSASI....
amriki liquidite krizi.....onumuzdeki 2 ceyrekte netlesip ve patliyacak....yani 6 ay var....bu patlamadan once....TURK BORSASI....ZIRVESINI YAPMAK MECBURIYETINDE.....
dikkar edersen.....adi....SHORTCU KUZU ya cikmis ben....turk borsasinda....OLUMUNE LONGUM....elimde hisse senetleri varken bile.....11 400 endekste VIOP u da LONGLADIM....ve 13 700 e oyle geldim....BU KUZU....ucun on yilda bir yaptigi seylerden biridir......elimizde ki piyasa o piyasa....YUKARIDAN BASKA ALTERNATIFI OLMUYAN BIR PIYASA....
HEP BUYUK PARANIN HALINI DUSUNECEKSIN....kendi halini degil....
buyuk para....TURK BORSASINDA HAPIS KALDI.....ZINCIRE FURULDU....tasima maliyetleri bu buyuk parayi oyuyor....
bu paranin sahipleri.....zincirlarini kiracaklar ve endeksi....3 kat cikarip....DENGEYI KURACAKLAR....yani 9000 de mal aldik....3 kat ne eder.....27 000 endeks eder....BUNU YAPMAZLARSA....BATARLAR.
HEP....empaty yap baskara....kendini onlarin yerine koy....
adamin borsadaki parasi 20 milyar tl....bunu ipotek edip kredi aliyor.....
adamin borsadaki parasi....3 katina cikarsa...60 milyar tl ye...onu ipotek edip kredi aliyor....
yani....simdi alabilecgi kredi 20 milyar tl....
borsa 3 katta ise.....alacagi kredi....60 milyartl....
sadece bu kredi ucun borsayi 3 kat basar....SATMASI GEREKMIYOR....ALICIYA GEREK YOK....
OBUR FORUMDAKI YAZILARIMI OKU.....YOKTAN PARA YARATMAK.....ilizyonla yoku var gostermek....bul karayi al parayi.....
yaz bunlari tikla.....yazilarim onune gelir...
SASA....erdemoglu....yoktan parayi nasil yaratiyor.....uzun uzun yazdim....obur forumda...SASA 100 panginota cikti....VE SATTIM...satin dedim....sebeblerini izah ederken....bunlarin cogunu yazdim....DINLEMEDILER beni....herseylerini SASA da kaybettiler.
Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 17:20.
Yer İmleri