sevgili GUNEYSU....
yazdim....oralara yaklastigimizda....senin...CINLER VE ECINLILER sana satmayin derse....hubarim olsun.
yogusam....TUSLARA CONERIM ALIMALLAH....
sevgili GUNEYSU....
yazdim....oralara yaklastigimizda....senin...CINLER VE ECINLILER sana satmayin derse....hubarim olsun.
yogusam....TUSLARA CONERIM ALIMALLAH....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi tüpraþý satmam demiþtin
onsu dibe çekiyorlar tekrar 5100-4500 oynaklýk devam edecek gibi..
2 olacak bu.. 3. de 4500 de tutmaz dibi boylar iyice.
kýsa zamanda düzelme beklemiyorum þahsen..altýndan çýkan para geliþmekte olan borsalarý coþturur..
en az 1.5 yýl altýný gömmeleri lazým
ELIMDE IKI tupras var tuncer....
birini haziranda 120 den aldim....ONU SATARIM....
OBURUNU 220 den aldim....gecen hafta....ONU SATMAM....ASELSANI SATMAM...SASA YI SATMAM....kalanlari okuturum....COK KARDAYIM.
BAKACAGIZ....LAZIN cinleri ve ecinlilileri satmayin derse....HICBIRINI SATMAM.
bu topikte ortagiz onunla.....sorumluluklari var....topik karli kapatilsin ister...BU NORMAL.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu Ýbraam çok gözü çok kara biri..borsa yukarý trende girerken 3 tl nin altýnda hisse sattýðýnda hiçbir hisse bu þekil düþmedi..
TAMAMEN TUZAK ..TAMAMEN PANÝK YARATMAK..TAMEMEN ÜÇKAÐIT OYUNU..
ha bir de NÝTELÝKLÝ YATIRIMCI meselesi var..kimse bunlar SIR heralde..
bu Erdem imkaný yok 3 tl nin altýnda hisse satmaz emmi..herkes diyor bunu Erdem borsadan kazanýyor þirketi kar edemiyor diye..ama sattým diyor nitelikli cambaza..
iþte oyun burda emmi..
bu adam kime sattý gözüktü mallarý..kendine satmýþ olabilir mi dolambaçlý yollardan..ya kendine satmýþ olmalý ya da ortak olmalý..
baþka izahý yok..AMA BU ADAM 3 TL ALTINDA BEDAVA MAL VERMEZ..BORCU OLSA DA VERMEZ..
AMRIKI BU TURKUYU SOYLUYOR....
sari ciyanlar bonolari kutletiyor....orayi satip burayi satip...PARA BULUP BU BONOLARI ALIYORLAR....
Tuta'm yâr elinden, tuta'm
Çýka'm daðlara daglara.....
Birin bilir, binin bilmez
Bu dünya kimseye kalmaz
Yâr ismini ansam olmaz
Düþer dillere, dillere
Düþer dillere, dillere
mamina caktigimin gavatlari....bas bas ver....NEREYE KADAR....ENFLASYON YUZDE 20 YE CAKAR ALIMALLAH.....didim....CINLE iyi gecinin didim....pipileri cok kuccuktur emme feci ikerler didim....LIQUIDITE CRISIS aha orada didim....
SHORTLADIM HER POHHLARINI.....bende turku soylirem.....
MOSHE oynir.....cokertmeyi oynir....GAVAT....ELEDE GUZEL OYNIR KI.....insan giymirki baksin....
SEREFINIZE USAGLAR....
SPK ya da ilgili kim varsa bu konu hakkýnda..Erdemin bu nitelikli yatýrýmcýsýný araþtýrmalý..gerçekte böyle birileri var mý yok mu..
ucu kimlere uzanýyor..tabiki araþtýrmazlar..
Yer Ýmleri