grafikten anlayan KONTR grafiğinde dip oluşumu gibi bir şey görüyor mu yoksa ben hayal mi görüyorum![]()
grafikten anlayan KONTR grafiğinde dip oluşumu gibi bir şey görüyor mu yoksa ben hayal mi görüyorum![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
benden bahsediyoru
''çıtak dayu ile manipülatörlerin el kitabı... ''
1. bolingerler bu kadar açık iken... dip çalışması yapılabilemez
2. fiyat mav 55'in bu kadar altında olması ... ''bu firmadan bi halt olmaz '' fiyatlamasıdır
3. ''firma teknoloji geliştirme hızında , abd'yi, çin'i 5'e 10'a katlar '' deyorsanız... o sizin kanaatiniz... beni heç bağlamaz
4.. (şahsi kanaatimdir ) çamaşur makinası deterjanı gibi firma adımı olur la
peki teknik olarak grafiğin devamı nasıl olabilir ?
valla kağıdın kendi tahtacıları bile bir alt periyotta böyle çizmiş... BENCE tam buradayız
NOT: şu aşağıda yazdıklarımı da kendiniz bi değerlendirin.
bistin yatay-aşağı olduğu eylül-kasım 2025 arasında kağıdı yukarı kaldırıp, bist ralliye başladığı aralık 2025'ten sonra kağıdı basmaları ne anlama gelir ?
eylül 2025 başından bu güne hisse takasına bi bakın...
yorumuma tereddüt ile yaklaşan arkadaşlar varsa;
secbul'a
''çıtak dayu... yine bollinger paylaşıyor... anlarmı bu işten, siz ne dersiniz ? '' deye bi sorun lütfen
Selamlar Çıtak dayu,
Şu gümüşü de bi çizsene. Süper olur.
Nereden geldi, nereye gider?
Bollinger, fibonaçi falan?
[emoji16]
ve ustalık eserim...
mecbur olunca... 1 ayda 185'ten... 250'ye tam % 30 nasıl manipüle ettilerOriginally Posted by çıtak
''lem bu grafik çok basit... nasıl ustalık eseri oluyor ?''
grafiğe değil... yazılara deyorum![]()
![]()
Cuma günü kendime göre ciddi miktar petrol aldım....
Parama geçer sözüm..
Hayırlısı..
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Yer İmleri