Endeks yoruldu düzeltme şart diyor kuzu başkan bilanço dönemide bitti bitmek üzere savaş bahanesi olur
Endeks yoruldu düzeltme şart diyor kuzu başkan bilanço dönemide bitti bitmek üzere savaş bahanesi olur
hem laz guneysu....hem ben...surekli ne diyoruz....CEBINE GIREN PARA ONEMLI....gerisi fasa fiso....
yuzde 60 karla ciktik....bu onemlidir.
ama ya biraz daha cikarsa....
cikarsa ciksin....bize ne....biz yuzde 60 kar ettik ve ciktik....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ALDIGIM SATIS KARARI COK DOGRU CIKTI....
soyleki....10 kaardimdan ucunu yazayim....ikisini sattim birini satmadim....bi bakalim ben sattiktan sonra ne olmuslar.
ASELSAN....yuzde 7.5 cikti....satmadim elimde....
SISE......YUZDE 7.5 DUSTU....sattim gitti.....
THYAO.....YUZDE 7.5 DUSTU.....sattim gitti....
dunki dip ve tepelri....ve bugunki dip ve tepeleri esas alinirsa....
ne yapiyor....HARB CIKACAK....ve ASELSAN ucacak diye onu yukari basiyor....
harp cikacak....turk hava yollari UCAMIYACAK....diye onu okutuyor....SISE ise...mamina cakayim....hazir alici var gomeyim kurtulayim diyor....
elimde kalan 220 maliyetli TUPO yatayda....SASA ipnelikte devam ediyor....
120 den haziranda aldigim TUPO yu dun 220 den gommustum.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Vadeli ve spot pastaya bakarsak bunlar satmamış almış
''% 20 düzeltme gelmez... '' diye analiz falan yapasım gelmiyor.
grafikti, yazıydı... içimden heçbişey gelmiyor...
sahur olmadan şunuda bi içiyin![]()
%20 düzeltme olabilmesi için topyekün yükselmenin olması lazım gelirdi..
nedeni sorulmaz gerenk yok..
var mı öyle bir durum..yok..o zaman düzeltme de yok..yola devam..
düzeltmeler günlük olabilir ancak..o da alım fırsatı olarak değerlendiriliyor..
kuzu emmi düzeltme mi bekliyormuşkine..
gördünüz topyekün bir ralli ..mesela hisse bazında ortalama dipten en az %30-40 depti yukarı farzedelim..haaa tamam düzeltme için fiyatlar yukarı kalktı deriz..çünkü bunlar suyun gözündeler..
bakıyoruz bir yığın hisse hala suda cıbırdıyor..ee ne olacak bunlar boğulmaz mı 2 karış suda..
2 karış suda boğulan piyasada trend olur mu..olmaz..
Yer İmleri