ALTIN
bu kağıtta trade yerlerini benim belirlemem çok zor... hatta imkansız
trade edip tüm dalgaları yakalayacam diyorsanız (eğer anlıyorsanız, çünkü ben anlamıyorum) secbul emmi'ye bi fibo saydırın
b sinede, üssünede, 0,382 sinede
29 harf, milyonlarca sayı var... böyle analiz yöntemimi olu ?çıtak ne annar bundan
trend oyuncuları üçün, analizime gelirsek
hons altın
minimum 50.000 dolar
vade... en geç 2030
Hürmüz Boğazı kapanırsa PETROL fiyatı 265 USD'a kadar çıkacakmış..
TPRAŞ'ta 10 tavan yapar.. 1.000 TL'den alırız..
Uç noktalar ama olabilir..
Hürmüz de ABD'nin korkuları ne acaba?
Analistler, boğazın yeniden açılmasının haftalar sürebileceğine, hatta hiç açılmayabileceğine inanıyor.
Pentagon'un savaş oyunları, tam ölçekli bir savaşta ABD Donanmasının boğazı açık tutamayacağını gösterdi.
Yoğun füze saldırıları karşısında Amerikan kuvvetleri ya geri çekilmek zorunda kalacak ya da tamamen yok olma riskini göze alacaktır.
Daha da kötüsü, İran Basra Körfezi'ndeki petrol altyapısını hedef alarak Suudi Arabistan,
Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Bahreyn ve Kuveyt'teki üretim tesislerini yok edebilir.
Boğaz yeniden açılsa bile, ihraç edilecek hiçbir şey kalmayabilir.
Trump un vergi artışı sonrası ons ta yükseliş beklenmesi bence beklentileri terse getirecek gibi.. piyasa açıkken hemde kendi atadığı üyeler bile mahkemede aleyhine oy kullandığında uçmayan ons vergi arttı diye uçar mı? Ayrıca bugün artırıp yarın düşürmüşlüğü de varken… tabi en iyi sayın kuzu yorumlar
Yer İmleri