Teb 2 gündür alıcı bulduğu yere veriyor
Teb 2 gündür alıcı bulduğu yere veriyor
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi gelen yabancı çıkıyor gibi bizimkilerin yeni bi ralliye gücü yeter mi 21000 için
Bu arada savaşı hiç katmıyorum
Tüm zamanların 1 nolu dalgası bitti diye düşünüp 2.Nolu derin dalga beklentim ötelendi. Hadi gene iyisin dedim kendime. 3.Dünya savaşı iptal...(Buraya da koymam doğru olur diye düşündüm.) İllüzyon değil mal toplama derdinde imiş, Çıtak'ın söylediği gitmeye yer arayan bedava para. Dilerim Üçgen şeklinde olur V.4 ü. Bol şanslar...
DJi
S&P
![]()
beni ve daginik yazilarimi iyi anlayin.....HEDEF 21 000 DEDIM....AYLAR ONCE....
bunun olabilmesi icin....yuzde 20 duzeltme sart dedim...AYLAR ONCE.
9000 de MALA GIRDIK.....14 300 DE SATTIK....YUZDE 20 DUZELTME BASLADI DEDIK....gorduyunuz gibi basladi....olacak bu duzeltme dedigimde KARADUMAN basta....cogunuz imkansiz dediniz....
bakin......
IMKANLIYMIS.....
bu duzeltme olursa hedef 21 000 olur dedim.....bu duzeltme olmaz ise....HEDEF 8700 ENDEKS OLUR DEDIM...
DUZELTMEYI IZLIYORUM......12 500 U OPMEDEN DONERSE YUKARI.....21 000 HEDEFIM OLDU DIYECEGIM.....
![]()
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri