Ne oldu ?
Ekim saldırısı ile başlamadı bu iş.
Hz..İbrahim'in ,Hacer'den olan İsmail'in soyu ile Sara'dan olan İshak ' ın soyu kabaca kardeş çocukları, birbirlerini boğazlıyor. Tarih böyle yazıyor.
Hz. Muhamed'in kızı ila Karısı Ayşenin soyları da, birbirlerini fırsat buldukça boğazlıyorlar.
Peki, biz Türkler bu kavganın neresindeyiz ?
Her ne kadar, bazılarının soyu bunlara dayansada...
Hiçbir yerinde..
Ya Turp denen, saftorik ?
İshak soyuna arka çıkıyor, neden çünkü pedofili hastası.
İpi Katilin elinde.
Ne yaptılar? netice ?
Hiç.
Mezbahada kasaplık yaptılar.
Ve sadece tüm dünya insanlarının nefretini kazandılar.
Artık, hemen hiç bir ülkede, sokakta bile dolaşamıyacaklar.
Eğer ben bu saftoriğin tebasından biri olsaydım aynen şöyle derdim.
"Sokarım senin silahına, teknolojine ve parana, sktir git"
.
yabanci girisi.....600 milyon dolardi.....biz satmadan once.....cikisida vardi....
o yabanci cikisinin.....yuzde 25 i SASA da idi.....anlami....SASA nin yabancilara ihrac ettigi hisseye donusturulan TAHVILLERI.....satildi....kaart 4 den....2.2 lere cokertildi....SATIS YOK ARTIK.
2020 DEN 2023 e kadar endeksin MOTORU SASA idi.....sonra ASELSAN oldu....
ASELSAN yuzde 30 duzeltmeye girecek.....MOTOR KIM OLACAK....5 KAART VAR ADAY....5 IDE ELIMDE biri full....THYAO....digerleri kismen....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
savaş abd-israil ve iran aransında iken barış için bu üçlü yetmiyecek
abd avupaya ekonomik özgürlük için çıktığı bu yolda avrupayı tam anlamı ile putin kucağına oturttu
bariş için artık masadaki en önemli oyuncu rusya ve geri planda çin
bu ikili ile anlaşmadan ok vermeden çok zor hele bu şartlarda yakalanmışken
putin bence bunlarla yetinmez ,ukrayna acısını çıkarmak için böyle bir fırsat uzun süre daha yakalayamaz
sevgili putin petrolü mümkün olduğunca yukarı bas ve orada uzun süre tut,bu elit akılların insanlığa ödetmeye çalıştığı ekonomik buhran ve eflasyonu mümkün mertebe onlarında ceplerinden ödenmesine olanak tanı ve hesaba katılımlarını sağla yoksa bunlar gene petro doları 78 bandına çekip el bebek gül bebek dünya halklarını si...devam edecek azdan az çoktan çok gider
dun....MEHDI PUTIN trump a ne dedi....tilifonda....
IRAN da atom bumbasi var dedi.....anlami...veririm dedi....ISRAEL haritadan silinebilir dedi....ise....TRUMP....analiii dedi bize....HERBI KAZANDIM.
artik savasa gerek yok diyor.....
MEHDI PUTIN....butun yaptirimlari hem urusa hemde irana kodugun kaldir....yogusam....sen...evlatlarin....amrikidek i tum zenginler bu savasi kiskirtan....KALAN OMRUNUZU SIGINAKLARDA GECIRECEKSINIZ....
dedi mi....KESIN DEMISTIR.
BEN ZATEN SIGINAKTA YASIYORUM.....SIRA SIZDE IPNELER.....
dedi mi....KESIN DEMISTIR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Viop kazançları topladım..
Full portföy devam ediyorum..
İlaveten sistemimle gün içinde pay vadeli hisse trade...
Paylaştığım gibi 12970 üstünde alıcılar canlandı ve hacim geldi..
Paylaşımlarım şahsi görüşlerimdir , asla yatırım tavsiyesi değildir.
taşlar yerine oturmaya başlıyor
netanyahu ofisine düzenlenen planlı saldırıda istenilen gerçekleşse netanyahu öldürülse idi çözümün başlangıcı için adımlar atılmaya başlanacaktı.savaş suçlusu ortadan kaldırılacak,apış arası dosyalar ile trump üzerindeki tehditde devre dışı bırakılıp abd derin bi devlet nefesi alacktı.
sonrası malum iç güveysi turpun damadı kuşner izrael devleti başına geçerdi böylece garibime güzel bir iş bulunmuş olur ve ilerde içsiyasette turupa karşı olası apış arası dosyalar artması halinde kaçış rampasıda hazırlanmış olurdu,abd devlet başkanının yargılanması mümkün olmadığı için en makul yol
iranında kan hakkı ödenmiş olur ekonomik olarak da talep ettiği üzre gemi başına para ödemek yerine uluslararası hukukda yeri olmadığından (Avrupa ve abd hukukun üstünlüğü ilkelerine bağlı olduğundan ) sigorya ve navlun üerinden gemi başına irana pay ödenir hemi böylece bu sistemin başo z,yonist sistem tarafından savaş tazminatıda yasal bir yolla ödenmiş olur
zati rusyada alacağını aldı avrupayı geriye tek bir ülke kaıyor oda çan çin çun
onada zamanında osmanlıya ,abd ve yakın zamanda urusun da tecrübe ettiği Ortadoğu çöllerinde petrol ve ziftin içinde deve götü yağlama işi
istekliler bırakın çekik gözlüler bu işe istekli iken birakın Ortadoğu ile tanışsınlar petrol ü devletin sanayinin tüm içlerine kadar çeksinler zerk etsinler
nasılki insan oğlunun eroini varsa devletlerinde içine zerk edilince aynı görevi yapan yerine getiren petrol var
bunu kim devlet sanayi organlarının içine zerk etmeye başladı ise sonu abd ve Avrupa gibi ortada üretim ve sanayi gerilemeye başlaması ile sonuçlanmış
aptallar vergi ve kısıtlamalar ile çini durdurmaya çalıştıklarını zannededursunlar ,halbuki bu dahada üretim ve sanayi teknoloji kalkınma planlarını geliştirmelerine sebep oldu
çin en iyi adaydır önümüzdeki dönemde ortadağu çölünde katrana bulanmış şekilde deve götü yağlama işine
bu iş uzun vadede engliş abd ve avrupanın da işine gelir bu arada sanayi ve teknolojik kalkınmalarına zaman kazanırlar
aklı vurgun versin parayı siz kazanı.....sizi gidi siziler
Yer İmleri