YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yorumum.....25 subatta yazmistim.....daha savas yoktu....o 28 subatta basladi....
savas basladi....IRAN kontrolu eline aldi.....GLOBAL COKUSTE GOZLERIM.....
HALA.....hedef 21 000 e oynuyorum.....gozlerim....urus,cin,amriki anlasmasinda....urus ve cin GARANTOR....IRAN free....
bu halde....elimdeki kaartlar 2 ayda 2 katina cikacak.....obur hal icin....11 800 u verdim....kirilirsa....KOLU KES....KOLU GOTUNE SOK.
GORDUGUNUZ GIBI.....
NE DIYORSAM O.....HIC SAPMAM YOK....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Üstadın kullandığı, ve benimde çok hoşuma giden bir sözü var.. '' şu an malsız ve çulsuzum '' ben de ara sıra kullanırım..
THYAO için, malsız ve çulsuzum... ancak, horozun çöplüğe baktığı gibi bende THYAO ya bakıyorum.. olası senaryom, daire içine aldığım 1 ve 2 nolu kesişmelerin gerçekleşmesi.. eğer bu senaryo gerçekleşirse kahvenin üst kanala gitmesi 4 hafta sürebilir.. bu da üstadın, uçacak sözü ile örtüşüyor.... aslında söylediği her şey grafiklerle örtüşüyor... ben sadece keyifle izliyorum...genelde çok kısa vade çalışırım.. 304.25 ve sonrasında 312.00 seviyeleri geçilirse mevcut bu senaryo çöp olur, ve yeni senaryo yazılır.
kazancınız bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Dxy ve brent 10 gün daha böyle dursun
Bütün globalde balon patlar ve ardından asıl para kazanma rallisi başlar
Aslında bu çöküşe ihtiyacımız var be emmi
Bu çöküşte ve tedarik zinciri sıkıntısında benim buğday ralli yapsa![]()
TURKIYE DINAMIKLERI.....
FAIZ INDIRIMLERI RAFA KALKTI....merkez.....martta faizi ellemedi.....
GOLDMAN.....merkeze.....nisanda faizi 300 baz puvan yukselt dedi.....
bu durumda.....
eldeki kaartlari HEDGE etmek ucun....VIOP SHORT....allahin emri gibi....
DOW....45 000 I ASAGI KIRDIMI.....TRUMP....MEHDI PUTINI ARAYIP....BOKUNU YIYEM....BENI BU IRANDAN KURTAR DIYECEK.....az kaldi....
savasin yatay tirmanma FAZINDAYIZ.....
IRAN.....1000 ILA 50 000 DOLARLIK....dron ve fuze firlatiyor......
amriki ve israel.....bunlari durdurmak ucun....1 milyon ila 10 milyon degerindeki fuzeler firlatiyor.....VE BUNLAR TUKENMEK UZERE......HAZIRANDAKI SAVASTA....12 GUNDE TUKENMISLERDI.....ATES KES ISTEDILER....
3 GUN ONCE TRUMP.....savasi kazandik bitti....sira ateskeste....anlami....MERMILER TUKENDI....
MUCTEBA KAMANEY.....anan guzel mi senin deyip....iktir ulen ipne dedi....SAVAS SIMDI BASLADI DEDI.
SARTLARINI SIRALADI....
1....AMRIKI....TUM ORTADOGU ULKELERINDEKI USLERINI KAPATIP....BOLGEDEN YAYLANACAK....
2....IRAN.....CINE.....hem denizde ve hemde karada....nukleer silah yiginakli usler verecek....indian ocean cin golu olacak.
3....IRAN a uygulanan tum ambargolar kalkacak....
4.....AMRIKI VE ISRAEL.....800 MILYAR DOLAR SAVAS TAZMINATI ODEYECEK....
YOGUSAM....ORTADOGUYU KOMPLE YAKARIM DIYOR.....
GLOBAL COKUSU....mustuluyor....TRUMP....anasindan dogduguna pisman.....suanda....bu cokus....TRUMP i aninda IMPEACH eder....hapse bile atilir.
o yuzden....hem MEHDIYI....hemde sari ciyan SII yi....gunde 3 defa arayacak....BENI KURTARIN....BOKUNUZU YIYEM...diyecek.
ISTE O AN.....ELIMIZDEKI KAARTLARLA....FEYZAYA GIDECEGIZ.....SABREDIN....BEN NE DERSEM ODUR.
Yer İmleri