Sanırım 15100 olacak)
Sanırım 15100 olacak)
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Ereğli vardı dün vedalaştım
Ama kuzu hocam ile açtığım endeks short elimde kaldı
TURKIYEDEN NEDEN KOMPLE CIKTIM....bunu okuyucularima izah etmeliyim....
BILIYORSUNUZ....ben duygularina gore degil....hesaba ve kitaba dayali bir insanim....
secimden hemen sonra....MEHMET SIMSEK geldi....ve....ORTA VADELI PROGRAMI ILAN ETTI.....
okudum....inceledim HESAPLADIM ve kitapladim....bu iste cok para var dedim.....GIRDIM.....OBUR FORUMDA.
7100 den 11 400 e ciktik....sattim....yuzde 60 cikisti bu....
duzeltti.....
8800 den mala tekrar girdim.....bu forumda....14 500 e cikti sattim.....yuzde 64 cikis....
2023 ila 2026 arasi 3 yil....IKI BUYUK DALGA CIKIS OLDU.....
ORTA VADELI PROGRAM BOYUNCA....BORSA 7100 DEN 14 500 E YUZDE 104 CIKTI.
SECIME 2 yildan az zaman kaldi.....
ORTA VADELI PROGRAM BASARILI OLAMADI....ENFLASYON YUZDE 30 ACIKLANDI....
hesapladim kitapladim....ve dedim ki.....
eger merkez dolar-tl yi baskilamaya devam ederse....secimden once bist 100 9700 e duser.....
dolar-tl yi baskilamazsa....borsa 20 000 e gider...emme....hem borsa artiyor hem dolar artiyor....bu bana yaramaz....turkiyeye 1 milyon dolar soksam....bu 800 bin dolara duser...BORSA UCTUGU HALDE....
BUNEDENLE....carry traderdim 3 yildir....ARTIK YOKUM DEYIP.....TUYDUM.
linkable image hosting
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 22:23.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ELIMDE..
sasa vardi.....maliyetim....2.80 di....cikis yaptigimda....SASA 2.40 oldugundan onu satmadim....kuzu asla zararina mal vermez kuralim.....oda bugun 2.99 oldu kardayim....elimde 16 000 den VIOP var tutuyorum....onda hala zarardayim.....
yukaridaki grafimin ilk hedefi 12 100 civari.....6 ay sonra 9700,,,,bu yol boyunca...hep short acacagim....
onerdigim dusus yuzde 30 ila 35.....cok degil yani....SHORTLA GOTURECEGIM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Eline sağlık emmi moral oldun
Lakin beni düşündüren bu sarı kafa sonbahardaki ara seçimlere kadar borsaları ayakta tıtar mı
SAVAS BITMEDI....trumpi dinleme....o faso fiso....patron NETANYAHU.....
suan....amriki ASKER GONDERIYOR....biten MERMILERI GOTURUYOR....
IRAN ise son kozu elinde bekliyor....HUSILER kizil denizide kapatacak....
eger simdi....bu haliyle baris yaparlarsa.....IRAN 4 cu SUPER POWER oluyor...
bunu asla istemezler.....
suan ki durum ise....CIFT ABLUKA....BASRADAN BI DAMLA PETROL VE GAZ CIKAMAZ....surdurulemez....
Yer İmleri