YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ÜSTADIM.. Konu geniş ve yerimiz dar..
Ben TR müslümanıyım. Suud Müslümanı değil.. ATATÜRK olmasaydı ve biz eski tarikatların peşinde gitseydik,
bugün İRAN-TÜRKİYE harp içinde olur, safımız kesinkes ABD'nin yanında olurdu..
Öldürülülen HAMANEY denen İMAM, her cuma namazı sonrası Ebubekir ve Hz.Ömer'e LANET okuyan biri.. DÜŞÜN..
İSLAMCI ve ŞERİATÇI bir iktidar bunu kabullenemez.. aradaki fark uçurum.. !!
Kadın araba kullanıyor,TAHRAN'da.. Örtüsü düşmüş , Devrim muhafızları denen sapıklar bunu görüp bildiriyorlar..
VE kocası ile beraber karakolda işkence görüyor.. Cezalar falan..
Sen şimdi YENİ DÜNYA DÜZENİ ve bizi İRAN'la falan birleştirp NATO gibi bir şeyler planlanıyor,demektesin..
PLANLANAN şey IRAN'ın petrolüne EL KOYMAK.. Ya da satmasını engellemek.. UZUN Vadede bu plan gerçekleşir..
TR'de sürünmeye devam eder..
Bir ABD'ye yaslanır, bir RUSYA'ya devam eder..
Ha! İRAN halkı Molla takımına destek veriyorsa,vermeye devam etsin.. Bizde LAİK TR'den çıkıp
İSLAMCI/ŞERİATÇI SÜNNİ takımla islam devleti olup,TALİBANI desteklemeye devam edelim..!!
Ve etin kilosu 2.600 TL ,1 kg domates 180 TL ve emekli maaşı 20.000 TL'ye de katlanacaksın..!!
YOZLAŞMIŞ ve LİYAKAT nedir bilmeyen bu yönetimle TR gittiği yere kadar gidecek..
AKLI BAşına gelirde ATATÜRK gibi birini YOKTAN VAR EDERSE,O zaman sana katılırım...
Hay ağzına sağlık çoğunlukla şu yazının altına aklı başında her Türk ya da kendini Türk hisseden imza atar.
Bizim hiç kimseye yanlamamıza gerek yok onlar bize yanlasın ABD de buna dahil olmak üzere.
İç siyaset eleştirisi kesinlikle doğru ama bana göre sonuç öyle olmaz.
Kuzu büyüğümüz bence yazdıklarının bir noktadan sonra nereye çıkabileceğinin pek farkında değil. Israrla buralarda çok tehlikeli sulara girmesi de bir o kadar enterasan.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu borsa düşemiyor![]()
Yer İmleri