Geçen salı zam gelecek didünüz depoyu fulledim 30 litre sonra zam- indirim -indirim , zarara girecem 75 lirası,
Zaten araba garajdan haftada 1 gün çıkıyor çıkmıyor, otopüze- metroya biniyok, İstanbul da belli saatler dışında arabayla artık yola çıkmak park etmek mümkün değil, rezillik oldu, sorsan kriz var, kriz var da biz mi göremiyok, Avrasya Tüneli 225 lira kuyruksuz giremezsin gene de, walla artık ben de 2 geçişten birini oradan yapıyorum zira köprülerden 1-1.5 saatte ancak geçersin yaktığın mazut, arabada çişin gelmesi vb, aynı şekilde O7 otoyolu çekmeköyden gir neresi hendek mi nedir 1.5-2 saatte çık sanki atari oynuyorsun ,diğerleri fecaat tem de artık işkence oldu..
Vel hasıl toplu taşıma ucuz olsa arabayı da satarım ,köyde falan da kiralık araba kullanırım ,
Arabanın rahat kullanılduğı bi yer söyleyin de oraya taşınak... Tavşanlı da deniz veya nehir olsa mesela olurduzira sucuk ve tereyağ, peynir den sınıfı geçiyor , kollarımıza hakiki etten bilezik gibi sucuk dizerik
....
https://youtu.be/TBVIc5VYqX4?si=pkarxjgFoaqAYxQM
Müjde müjde size...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri