Originally Posted by EGEDUK Sabah bir uyandık Ons yine koymuş. Üstüne Üstüne 4.020 4.033-4000 aşıldı,burası psikolojik yerdi,yani sana görede 31 aşılmış oldu,69 gelirmi bakalım...neyse her aşılan kademeden kadameli satıştan tarafım
Originally Posted by refaba 4.033-4000 aşıldı,burası psikolojik yerdi,yani sana görede 31 aşılmış oldu,69 gelirmi bakalım...neyse her aşılan kademeden kadameli satıştan tarafım Bence satmamalısın, bu kadar bekledin.
Originally Posted by Tinaz Bence satmamalısın, bu kadar bekledin. Sadece yarıdan azını,çoğunluğu duruyor,turşusunumu koyacağım bundan sonra,dövize karşı %50 artmış
Originally Posted by refaba Sadece yarıdan azını,çoğunluğu duruyor,turşusunumu koyacağım bundan sonra,dövize karşı %50 artmış Defalarca yazdım, Altın saklama aracıdır, yatırım aracı değil. Yerinde olsam, tümünü satar, 13.80'den AEFES alırdım. Altın'ın onsu şu an 4.047,44 usd. Hiç yoksa ABD'nin açılmasını beklemek lazım.
Originally Posted by Tinaz Defalarca yazdım, Altın saklama aracıdır, yatırım aracı değil. Yerinde olsam, tümünü satar, 13.80'den AEFES alırdım. Altın'ın onsu şu an 4.047,44 usd. Hiç yoksa ABD'nin açılmasını beklemek lazım. Tınaz abim şu an efes 14,80 13,80 e düşer mi ki )
Originally Posted by cevdet _060 Tınaz abim şu an efes 14,80 13,80 e düşer mi ki ) Ağustos ayında 17-18 cıvarıymış,şimdi 14
Originally Posted by refaba Ağustos ayında 17-18 cıvarıymış,şimdi 14 Refaba hocam taşıdığınız iyi hisseler var mı?
biracıya 10.70 - 11 bandına gelmeden ?
Forum Rules
Yer İmleri