-
Ben detay derinliklerine pek inmiyorum yuzdesel olarak kazanabiliyorsum satıp tekrar alıyorum, bir yerde patlarsa diye. Cuma 5 parça alım yaptım kademe kademe , pazartesi de düşerse fazla alırım artarsa da %10 artışa kadar daha alırım diye düşünüyorum ,çünkü %10 artış olsa bizim piyasanın cuma kapanişina denk gelecek neredeyse. Elimde çok kalıp kilitlerlerse de bekleyebilirim , portfoyun tamamıyla almıyorum. Atıyorum 30 kg gumuşte birkaç gün içinde %20 kazanç görürsem yok hedefmiş , yok bilmem neymiş hiç bakmam. Düşerse de kenarda dursun, nasip değilmiş beni de öptüler der , başka şeylere odaklanirim
-
Ben 2020 den beri gumuscuyum.gmstr topiginde 2019 ve 2020 de yazilan yazilarin ucte biri o zamanlar benimdi.sonra bu bankalarin buyuk baskisindan usanip satmistim.bu yil 40 ila 50 dolar arasindaki alimlarimla ralliye katildim.sanirim 150 dolar ustu satmaya baslarim.henuz cok erken.gram gumus aldigim icin al sat pek isime gelmiyor.bankaya her alim satimda yuzde 2 birakmak sacma geliyor.eskiden gmstr de gunluk trade yapardim.onda da kardan yuzde 17.5 stopaj koydular,ondan da vazgectim
-
Ben stoğu yapıp market defterini kapattım sadece karşı manavdan zorunlu ucuz olan meyve sebze çeşitleri alıyoruz. Biraz önce market fiyatlarına baktım uzaydan gelmiş gibi hissettim bu ne ya 130 TL biber mi olur indirilmiş haliyle. TÜİK %4 için baya uğraşacak.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Ben stoğu yapıp market defterini kapattım sadece karşı manavdan zorunlu ucuz olan meyve sebze çeşitleri alıyoruz. Biraz önce market fiyatlarına baktım uzaydan gelmiş gibi hissettim bu ne ya 130 TL biber mi olur indirilmiş haliyle. TÜİK %4 için baya uğraşacak.
250 istanbul happy center denen markette idi. Ankarada 120 150 domates 120 150 biber o da pazar fiyatları. Salih abi yağmur nasıl sizin oralarda. Seydişehir civarı iyi yağış almış sizde nasıl. Ankara az az da olsa yağıyor.
-
Son dönem değerli metal çılgınlığından nasibimiz var ama 2020 de gümüş almıştım altın almamıştım. O yüzden 2024 de altın aldım. Bu sefer gümüş katladı. 50 doları kırarken tavşan gibi bakakaldık. Bistte patronların insafına bakacağımaza metale girelim bari diyorum. Gümüşü 80 dolardan alış yapılabilirim.
-

Originally Posted by
MKELES
250 istanbul happy center denen markette idi. Ankarada 120 150 domates 120 150 biber o da pazar fiyatları. Salih abi yağmur nasıl sizin oralarda. Seydişehir civarı iyi yağış almış sizde nasıl. Ankara az az da olsa yağıyor.
Köydekiler çok kuraklık gördüğü için bu sene çok iyi diyorlar. Yer altı suyunu bilemem üstü iyi. Bir de maksimum bir seneye Suriyeliler gidiyor. Herkes yerini yurdunu ayarlıyor. Elektrik su internet sıkıntısı var taşra gibi yerlerde çözüldü mü kimse kalmaz.
-
Bizim hanım 150-200 e domates almaz hanıma sordum hiç almamış yazın konserve kurutmalık yaptık ondandır. Mandalina portakal elma muz görüyorum evde bir de turp karnabahar lahana ıspanak mevsimin dışına çıkamıyoruz. Emekli adamız yemeden içmeden tasarruf edip para biriktiriyorum. Üç sene önce iflas etmiş gibiydim.
-
Üç sene den fazla oldu. Düğün dernek okuyan çocuk vs. Bir baktım iflasın eşiğindeyim. Hatta oğlana dedim bu borç altından çıkamayız. Gideyim ne kadar kredi varsa çekeyim kartı fulleyim. Ödemeyeyim. Reddi miras yapın 1/3 maaşa haciz gelir. Oradan bugün birikmiş az da olsa paramız var. G.tumuze don almıyoruz o başka.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri