Ben büyük baş hayvan sebepli en geç kurban dan sonra et ve süt ürünlerinde ciddi sorun bekliyorum. Paramız varsa dışardan alırız
Ben büyük baş hayvan sebepli en geç kurban dan sonra et ve süt ürünlerinde ciddi sorun bekliyorum. Paramız varsa dışardan alırız
Turizm sezonu açılacak kurban dan sonra. Büyük baş eti dünyanın üç beş katı fiyatına kim yemek yer. Vejeteryan turist lazım. Her şey dahil 100 USD EUR ile kurtarmaz. Alkolü var eti var sütü var bizde çok pahalı. Dünyanın yemekte en pahalı ülkesi japonya dan bile iki üç kat pahalıya yemek yiyoruz. Geçen hafta benim hemşehri japonya turu yaptı. Adamlar dört kişi bir metre tabak yığmışlar yemek yediler balıklı çoğu. Gerçi orada porsiyonlar küçük kişi 1750 TL ödediler içeceği her şeyi dahil.
Bu doğalgaz da ki devlet desteğini merkezi sistemler için kaldıracaklarını düşünüyorum bu sene evi değiştirme niyetim var mecburen. Ben aylık 10 bin doğalgaz iki binde diğer faturalar ile çocuk okutamam.
Reha başkan senin hesabın kuvvetli. Emekli, memur maaşları, sosyal yardımlar ve SGK gideri ne kadar hiç baktın mı.
Benim hesaba göre emekli ve memur maaş gideri 13 trilyon üstüne bir de 1 trilyon dan fazla sosyal yardım var. . Ne kadar vergi geliri hedefi var 13,5 trilyon. Her yanımız borç vergi geliri maaşa yetmiyor. Sağlık giderii SGK açığını saymadım. Bunlar bize kaktıracaklar daha kremini yeni sürdüler.
Yer İmleri