Yetimler ile düşünceyi yanlış buluyorum. Hatta tam tersine yetimler de ki vefa kimsede yok.
Siyasete hiç inancım kalmadı...
Başta yargı, polis ve denetleyici kurumlar özerk olmadıkça, parti-vekil-başkan transferi yasaklanmadıkça bu ülkede hiçbir şey değişmez. Orta Asya rejimlerinden farkımız ne?
Adam hırsız ithamından değil de anasına iddia edilen şeyden rahatsız olmuş.
Eeee senin ayrılacağın aylardır zaten konuşuluyormuş. Küfürü son dakikada bahane mi yaptın.
Partini, sana oy veren halkını satmak için geçerli nedenin nedir? Reddedemeyeceğin bir teklif mi aldın, ya da klasik açılan-açılacak davalardan kodese girmemek için mi diye sorarlar adama?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Ben de Ocak ayı ortasında merak ettim ve bu yılın Emlak Vergisine bakmıştım.
Sizin yazdığınız gibi, benimki de tamı tamına üçe katlamış. 2,9 değil 3,1 değil tam üç katı.
Eskiden sene başında tüm yılın vergisini tek kalemde ödüyordum.
Şimdiden ise ilk taksiti Mayıs’ın son günü, ikinci taksiti Kasım’ın son günü ödeyeceğim.
Parayı geç alsınlar benden. Arada Enflasyon karşısında erimiş de olur. Daga az işlerine yarasın.
Yapabileceğim bu.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Emlak vergilerini belediye belirlemez takdir komisyonu belirler ve çoğunluk kamu çalışanlarındadır vergi dairesi memuru ticaret odası yetkilisi tapu temsilcisi ve belediye çalışanı yani çoğunluk hükümet komisyonundadır.ülkeyi yöneten siyasi erk belirliyor.
Yer İmleri