"Aile yılı" ilan edilen 2025'te
boşanma rekoru kırılmış.
"Aile yılı" ilan edilen 2025'te
boşanma rekoru kırılmış.
Rakamlara eğer tecavüz edersen istediğin gibi sonuç çıkartabilirsin….
2023 hedefleri vardı ne oldu, o hedefleri hatırlayan var mı?
Yoksa Hedefleri delip geçtik mi?
Yeni hedefler ve yeni takvim var mı?
20123 hedefleri gibi, 2023 nasılsa uzak çok zaman var diye sallamışlardı ama günler geçip o günler geldikçe işler değişti..
Tamamda,zatın zıbarması 2014 yıllarında tavan yapmıştı.Bi tarsus kazısı vardı ne olduysa ondan sonra oldu,bizzat kazıylan kendisi ilgilendi,kazıda ne bulundu bilinmiyor,ama kazının Vatikanlan bağlantısı vardı ve Vatikana gitti kazının peşinden zat,ne bulundu o kazıdada vatikana verildi kaşılığında ne alındı,ondan sonra zat ayakta sallansa bile hayatta kaldı,ben normalde paranormal olaylarlanda ilgileniyorum,bunun için katmanduya gittim,orada anormal durumları gördüm,onları belirtmeyeceğim çoğu nedenlerden dolayı,eski kadim,antik bilgilerinde insanlığın 1000 yaşları belirtilir,zaten geçmişien gelecek bir bütündür,bilim adamları sistemin hologramdan ibaret olduğunu belirtirler,yani durum ilginç,o kazıda ölümsüzlük iksirimi bulundu acaba,insan düşünmeden edemiyor,benim bile psişik güçlerce gelen bigilerimde zatın devamlı yok olduğu görülür,bilindiği gibi Aytunç Altındalda ilgileniyordu bununlan,bazı bilgileri bulmak için vatikana gitti,,peşinden anında öldü,sanırım vatikanın parmağı vardı bunda,yani çoğu sırları çözemiyoruz !!!...
Vatikan Gizli Arşivleri (yeni adıyla Vatikan Apostolik Arşivleri), 84 km'yi bulan raf uzunluğuyla 8. yüzyıla kadar uzanan devasa bir tarihi belgedir. "Gizli" terimi (Secretum), saklı sırlar anlamından ziyade, arşivin Papa'ya ait özel mülkiyet olduğunu belirten "özel/kişisel" anlamına gelir. Belgeler araştırmacılara açıktır ancak erişim kısıtlamaları ve sıkı güvenlik, gizemini korumasına neden olmaktadır.
Wikipedia
Vatikan Arşivleri Hakkında Öne Çıkan Detaylar:
Yer İmleri