Arada Tanju Özcan kaynamış bunu da eften püften sebeple alacaklar gibi. Bizim İran dan ne farkımız var. Rusya modeli demokrasi siyasi anlayış ile devam.
Arada Tanju Özcan kaynamış bunu da eften püften sebeple alacaklar gibi. Bizim İran dan ne farkımız var. Rusya modeli demokrasi siyasi anlayış ile devam.
Ben İranlı şialarin gelmesi halinde Türkiye de bunlar çatışır kavga eder diyorum. Bir ara mobil kapıcı için Azeri şia başvurdu kabul etmedim. Bizdeki Suriyeliler alsaydın ya biz onu ya da o bizi öldürürdü demişlerdi. Bunlar Suriye de bunlardan (İranlı ) baya bir zarar görmüş. Bu işin sakası yok.
İlk yönetici olduğum da engelli durumum sebebiyle ilk başta site de bir güven sorunu vardı. Şuan bırakmamam için baskı yapıyorlar. Sitenin menfaatine çok iş yaptım. Hiç bir iş yapmayan kapıcıya şuan en kötü asgari ücret veriyor olacaktık. Şuan mobil kapıcı ile çalışıyorum sadece bize hizmet veriyor ek iş olarak. Sözleşme yaptım. 10 bine çöp ve mıntıka haricinde ayda bir genel teferruatlı temizlik haftada bir rutin temizlik böcek ilaçlama vs yaptırıyorum. Ha bu arada ona ekstra burs hediyeler vs ayarladım şahsi olarak. Site eski kapıcıya göre pırıl pırıl şuan. Eski yönetime göre beş yıllık temizlik malzemesini ben bir ayda alıyorum.
Yer İmleri