Uzakdoğu halklarında en sevilmeyen millet japonlardır aradan 90 yıl geçmesine rapmen hala unutmamışlar savaşda yaşadıkları katliamları
Uzakdoğu halklarında en sevilmeyen millet japonlardır aradan 90 yıl geçmesine rapmen hala unutmamışlar savaşda yaşadıkları katliamları
Ben bu konuyu ilk kez Amiral Cem GÜRDENİZ'in ( Mavi Vatan'ın isim babası ) söyleşisinde izledim.
O güne kadar, G.Kore ve Çin'de bir kaç savaş suçu diye düşünürdüm.
G.Kore'nin bugün bile süren iddialarını okuyunca, bunlar da çok abartıyor, her savaşta çirkin şeyler yaşanır diye düşünüp geçiyordum.
Oysaki öyle değilmiş, okudukça dehşete düştüm ve bıraktım.
Sonra, Sn.Gürdeniz'e yazdım, bir programınızı buna ayırsanız da anlatsanız diye.
Sonraki programların birinde, bir izleyicimizin böyle bir talebi var, bir programda bunu anlatalım dedi, şimdi bekliyorum.
Japonya'da yeni seçilen bu kadın biraz fransız.
Eğer Çin, Tayvan'a yönelirse, onu durdururuz gibi laflar edince, Çin'den gelen çok şiddetli inanılmaz tepki yi de anlamaya başladım.
Eğer bir gün Amiral anlatırsa, burada yazarım.
İneğe tapanlardanda bu beklenirdi,kaşındılar galiba yakın zamana kadar ingiliz sömürgesiydiler,bizide yapmaya çalıştılar Atamız onlara cevabını verdi,yunanıda üstümüze sürenlerde ingiliz ***iydi,eski neyse şimdide öyle,yok edilmesi ülkeler varsa,3 ülkeden başlanmalı ABD-İNGİLTERE-FRANSA,HİNDİSTAN zaten kukla sayılır güvenilmez ülkedir...
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Klavyeden bir şekilde savaş talep etmek kolay da...
gerçek olunca benzini karne ile alınca,
olaganüstü hal ilan edildiğinde
tüm özgürlüklerin sınırlandığını gördüğünüzde,
internete erişim kısıtlandığında,
nerdeyse her sektörde ithal yedek parça ve sarf maddesine bağımlı olarak herşeyin karaborsaya düştüğünde,
maaşların sabitlendiği ancak enflasyonla el arabası ile para ile pazar alışverişine çıkıldığında,
önemli ameliyatların bile yapılamadığında keşke der miyiz...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri