İran maşallah gece gündüz vuruyor. Bu savaş israilin gerçekten sonunu getirebilir. Tel aviv baya vuruluyor. Birde hayfa. Bu gece petrol tesislerini vuracağım diyor. İsrail oranın doğalgaz tesislerini vurmuş. O da misilleme yapacak anlaşılan.
İran maşallah gece gündüz vuruyor. Bu savaş israilin gerçekten sonunu getirebilir. Tel aviv baya vuruluyor. Birde hayfa. Bu gece petrol tesislerini vuracağım diyor. İsrail oranın doğalgaz tesislerini vurmuş. O da misilleme yapacak anlaşılan.
Ayrıca bu savaş bittikten sonra İsrail'e olan saldırılar durmaz.
BEA çok tehlikeli bir krallık, savaş bitmeden iyice azilmez se bu savaşı vekalet savaşları ile sürdürür.
Akrebi yaralı bırakmamak lazım.
Koskoca ABD kendine başkan seçerken ya sidiğini tutamayan bunak ya da deli birini seçiyor. Vurdun İran'ı ondan sonra da nasıl çıkarım diye kara kara düşünüyorsun. O vururken benim petrolüm var gazım var diye düşündü ama global kriz olunca Araplar bitince onların para kaynağı da bitiyor hiç akıl edemedi geri zekalı bunak. Ben İran'ın yerinde olsam. Tazminat almadan bütün yaptırımları kaldırtmadan anlaşmam. SS kabul edecek hatta Araplar öder geçer.
Sarı kafa eline yüzüne bulaştırdı şimdi nato dan yardım istiyor ben sıçtım siz gelin temizleyin mealinde…
Yer İmleri