http://www.sondakika.com/dunya/haber...emen-19724279/
ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’ın enerji altyapısını hedef alma tehdidiyle 8 Nisan’a kadar süre tanımasının ardından, İran Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Alireza Rahimi, elektrik santralleri çevresinde insan zinciri oluşturulması çağrısı yaptı. İnsan zinciri yerel saatle 14.00'te başlayacak.
Bu adamlar çok kurnaz vallahi dünya kamuoyunu yanlarına çekip trumpa baskı yapmak için taktik
İstanbul Levent'te bulunan İsrail Konsolosluğu çevresinde silah sesleri geliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İçişleri Bakanı : İstanbul’da Yapı Kredi Plaza Blokları önünde görev yapan polislerimizle silahlı çatışmaya giren 3 kişi etkisiz hale getirilmiştir. Çatışmada iki kahraman polisimiz hafif yaralanmıştır.
Teröristlerin, kimlikleri tespit edilmiştir. İzmit’ten kiralık araçla İstanbul’a geldikleri tespit edilen şahıslardan birinin dini istismar eden örgüt irtibatı olduğu; 2’si kardeş olan 2 teröristten birinin de uyuşturucu kaydı olduğu belirlenmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri