Originally Posted by
Ayasofya 2005
ben mesleğe 1995 yılında başladım. benim çalışmaya başladım. ilk başladığımda sabah 7 de kan almaya başlıyoruz sonuçları saat 3 de vermeye başlıyoruz. bölüm başkanına çıktım. ona anlattım sonuçları saat 10.30 dan itibaren vermeye başlayalım bunu nasıl yapacağımızı sonuçların nasıl daha iyi ve doğru çıkacağını anlattım. hoca yap o zaman dedi. ha bu arada oranın en çömezi benim. çalışan arkadaşlara çalıştığımız laboratuarlara da durumu anlattım. hepsi kabul etti. biz kanları hızlı bir şekilde alırken laboratuarlar 30 dakika arayla bizde biriken hastaları alıp çalışmaya başlayacak. benim projem ile hastalar sonuçlarını 1030 dan itibaren aldılar. ben 1995-1999 yıllarında üniversite hastanesinde çalıştım bu gün gidin o hastaneye beni hala tanırlar ve benim yaptıklarım hala anlatılır. geçen hafta bizim binadan ev almak için gelen o hastanede çalışan biri laboratuardan tanıdığım bir arkadaşı aradı benim için bunu tanıyormusun diye sordu profesör salih diye cevap aldı. altı üstü laboratuar teknikeriyim. çalıştığım dönemde hastadan turnikesiz gözü kapalı kan alacak kadar mesleğimde en iyisiydim.
Sen erken emekli olmuşsun ben 1991 yılında başladım istanbul da hala aktif çalışıyorum...Şuan istanbulda islab.labaratuvarları var devasa yaklaşık 5-6 tane hastane labatatuvarları acil dışında birşey çalışamıyor...
sonuçları vermekte bir gun sonra çıkıyor bazen aynı gune de yetiştigi oluyor...
Gecen yıllar sadece hormon ve özelikkli testleri çalışırken 3 yıldır butun testleri almaları bana pek mantıklı gelmiyor...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri