Ben borsayı sevemedim oldum olası sizin 27 yıllık tiryakilikmiş maşallah. Benim toplam yaş 43, tahtası kapananina dahi denk geldim bu yaşa kadar. Hisse olarak bir miktar astorum ve çağdaş camim kaldı, bir miktar da aksa...Seğmen vardı sattım.Duruma göre Astor ve çağdaş camı satacağım ,ordan gelenleri birisi serbest para piyasası fonu olmak üzere , 3 serbest fona bölme niyetim var . Pazartesi aldığım tüm altinS1 leri, platin ve paladyumları şutladım. Gumuşte alımım oldu , cuma ve pazartesi.Maliyetim çok düşük , ufak bir miktarını sattim... Allah korusun büyük bir taklaya gelmezsem , Çin tatile girmeden ya da tatile girişi dahi yaklaşmadan satma niyetim var gümüş ve bankadaki kaydi altınları. Sonrası Allah kerim , yine parçali daha düşük miktarlarda TLyle almak ya da dolarla parite yapmak gibi düşüncem var. Tabi bir kısmını da yine, bir kısmı serbest para piyasası olacak şekilde ve ilave 2 serbest TL fonu olacak şekilde bölme niyetim var bir sureligine. Kulağımın arkasından öpmezlerse hem TL miktarını hem dolar miktarını arttirabilirsem diye cabalayacagim tekrardan...Tabi herşeyden önce Allah ömür verirse. Kendi kendime sacmalamalarla geçiyor ömrüm ...

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri