Dolar da neymiş, yenilmez içilmez . Geçen sene araliktaki verdiğim siparişlerin fiyatlarina baktim online sitelerden falan .2 ayda bile maşallah dedirtmiş. Zeytinyağı, ayçiçek yağı, olgunlaşmış peynir , gogermiş çecil peyniri,siyah zeytin, bal, yeşil zeytin, reçel , biber salçası , makarna, kuruyemiş ve tamamladigim bir alay baharat türü , bakliyatlar ve acil durum konserveleri (ton, pilaki, yeşil fasulye, haslanmiş nohut,bezelye vb) ile daha aklıma gelmeyen yatırım stoklarım hazır . Makas falan da yok , ufak bir bakkal açsam yeridir.
Olay menderes itiylen başladı hala devam ediyor o soysuzun izleri,geberse bile iş işten geçti daha müsipeti başımıza geldi,gitmemek için deli tavuğa dönmüş çırpınıyor,zaten onunda beyini uçmuş menfaat için yönlendiriyorlar,onu azdıran salaklar aptal gurubu çok şimarttı yani dediğin kavun misali dibini koklamasını bilemediler,şimdi yığınlarca borç,hele bir türkeş vardı alevi katili,bakanlığa gönderdiğim dosyaları hasır altı ettiler,bunlarlan uğraşmak çok zor 50 senemi verdim bu uğurda ve hala uğraşıyorum,ama yinede umutluyum,tabiki bu memleketin hiç kötüsüde bitmez oda var insanı düşündürüyor![]()
Yer İmleri