Hadi cihangirkonyayı everelim. Salih abi şöyle uyumlu bir suriyeli bul ama sarışın olsun. Bulamazsan sarışın esmerin saçını boyat.
Hadi cihangirkonyayı everelim. Salih abi şöyle uyumlu bir suriyeli bul ama sarışın olsun. Bulamazsan sarışın esmerin saçını boyat.
Onu bunu bilmem de CHP de AKP de seçimlerde büyük bir hezimete uğrayabilirler.
Artık CHP li belediyelerin seçim öncesi su parasını yüzde 50 indirdik masalına da kimse inanmaz.
İşine gelince, sırf fazla emlak vergisi alabilmek için yolunu yapmadığın müstakil evi villa sınıfına sok.
Kent merkezinde bile Sokaklar delik deşik, yağmur suyu falan zaten yok, her yağmurda her yerde göl olup çamur içinde kal. Kanalların patlasın, alt geçitlerde insanlar ölsün.
Sonra sosyal belediyecilik yapıyorum diye kendi asıl işlerini yapamazken işsiz güçsüze tonlarca para, mal yardımı yap. Aş evleri varken, topladığın fahiş vergilerle sokaktan geçene nerdeyse bedava yemek ver.
Bu zihniyetle seçim kazanılmaz. Halk kendisine hizmet getirene oy veriyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Siyasete hiç inancım kalmadı...
Başta yargı, polis ve denetleyici kurumlar özerk olmadıkça, parti-vekil-başkan transferi yasaklanmadıkça bu ülkede hiçbir şey değişmez. Orta Asya rejimlerinden farkımız ne?
Adam hırsız ithamından değil de anasına iddia edilen şeyden rahatsız olmuş.
Eeee senin ayrılacağın aylardır zaten konuşuluyormuş. Küfürü son dakikada bahane mi yaptın.
Partini, sana oy veren halkını satmak için geçerli nedenin nedir? Reddedemeyeceğin bir teklif mi aldın, ya da klasik açılan-açılacak davalardan kodese girmemek için mi diye sorarlar adama?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Süper yorum olmuş
Herkes oy kabinine yanında kalemle girecek oy pusulasına, oyumu , İttihat ve Terakki ye veriyorum yazacak ....
Mevcut partilerin aslında çözümleri aynı zira kaynaklar ve bu kaynakların dağıtımı gereken yerler belli, yolsuzluk ile gerçekten başa çıkmaya çalışsalar kimse bu işin arkasında durmaz, sonuçta sistem statükoya teslim oluyor..
Bu statüko herkesin içinde parmağı olduğu ve pay aldığı bir sistem bunu iyi tanımak lazım..
Osmanlı bir sistem getirip borç ödemeye ve ilerlemeye başlıyor tam bu sırada Osmanlı ya Ruslar saldırıyor, Kırım için di sanıyorum, İngilizler geliyor size yardım ederiz ama bu sistemden vazgeçeceksiniz, diye..
Bu düzen hiç değişmedi, o yüzden birileri parti kursun, en iyi şekilde ülkeye hizmet etsin, biz de başka hiç bir şey yapmadan o partiye oy verelim , herşey düzelsin, demekle olmuyor .
Dürüst Cehape li dayak yemeyi de göze alıp cehape içinde çalışacak, aynısını diğer partilerde dürüst olan kişiler de yapacak.. Namussuzlar her yerden kovulacak en azından korkacaklar...
İsmet Paşa nın sözü, "bir ülkede namuslu insanlar, namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülke ilerleyemez"
Yer İmleri