Dediğim gibi yakın dönemin en büyük "Malı" bu herif olacak, şimdi kıçını kaşıyıp duruyordur ben ne halt ettim diye.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Dediğim gibi yakın dönemin en büyük "Malı" bu herif olacak, şimdi kıçını kaşıyıp duruyordur ben ne halt ettim diye. Keciörenli bir forumdaş vardı forumda ona sorulsa belki de bilirdi neler olduğunu keçiören de..
Originally Posted by reha kaya Dediğim gibi yakın dönemin en büyük "Malı" bu herif olacak, şimdi kıçını kaşıyıp duruyordur ben ne halt ettim diye. onun hedefi mhp ama akp ye de geçebilir akp de turgut kesinlikle istemiyor bi kaşık suda boğabilir Originally Posted by AgAuCu Keciörenli bir forumdaş vardı forumda ona sorulsa belki de bilirdi neler olduğunu keçiören de.. g. amedim kayboldu
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 onun hedefi mhp ama akp ye de geçebilir akp de turgut kesinlikle istemiyor bi kaşık suda boğabilir g. amedim kayboldu Alan olursa geçer, herif çoktan "Ortalık malına" döndü, yandaş kaşarlar bile herife geydirmeye başladı. G. Amed abiyi ise özlem ve hasretle arıyoruz.
Forum Rules
Yer İmleri