Selamlar Sn kastirsef,
Yazılarınızı takip ediyorum. Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.
Tabiki portföyümü şekillendirirken fikirlerinizi dikkate aldım. Daha doğrusu farklı fikirleri okuyup sonrasında kendi akıl süzgeçinden geçirdikten sonra yatırım kararlarımı veririm her zaman.
Yumurtaları tek bir sepete koymuyorum tabi.
Tamamını gümüş olarak değerlendirmiş olsaydım süper olurmuş.
Sağlıklı günler dilerim
İngiliz devi Borsa İstanbul'a geliyor! Barclays Türkiye'ye SPK'dan vize çıktı..Aracılık ve saklama hizmeti verecek..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Bunları burada ilk kez yazıyorsunuz sanıyorum nerede yazdınız daha önce yani hangi başlıkta???
Kutlarım...
Şimdi sıra bistte düzeltme ne zaman ve hangi fiyattan gelecek? Bunu cevaplarsanız fikrinizi öğrenmiş oluruz..
Altın ve gümüşte mesela pek çok kişi son anda trene en üstten binmiştir diye tahmin ediyorum her gün yüzde 2-3 giden bir altından gümüşten bir ileri bir geri giden bir altın gümüş hareketine dönüşen bir durum oluştu..
Altın gümüşü hiç durmadan gider gibi görenlere fena çaktılar.. Aynısı bistte de olacak mutlaka ama olacak derken neyi ne zaman yapacaklarını bilemeyiz, sadece yapacaklarını biliyoruz... Şimdi bunu tahmin etmek zamanı..
Ons altına ne olmş böyle,560'e vurmuştu,5000 üstü uçuk rakamlardı zateten oralardan fonlarını okutmuştuk madeniler kalsın,onlar evladiyelik yastık bank,neyse kaça düşmüşte 4980 olmuşki,bir ara 5100 olmuştu,anlaşılan 5000 üstü buna yaramayacak epey bu cıvarlarda oyalanır...
Döviz pusuda bekliyor,bakalım ne zaman vuracak,43 dolarmı olur,normali 60 olması lazım,çünkü sistemde böyle gösteriyor,acaba bunu başarmak için ne kadar döviz yakılıyor,bir ara kısa zamanda damat bozuntusu 128 milyar doları buhar etmişti KKM ile bunu yerine koyalım derken yüzüne gözüne bulaştırdılar,ha hep bu CAHAPE yüzünden,her pisliği yap suçlu CHP,adam kafayı takmış soygunumu ifşa ediyor diye,bide casusluk davası çıkardılar akın gürleki bakan yaptılar,ata sözü ne der dötü yere yakın olandan korkacaksın çünkü sinsi olur,sanırım tüm CHP'liler artık casuzluk davasından yargılar,buna Atatürkte giriyor derseniz,adamlar zaten devamlı küfür ediyorlar,sanırım ülkenin parçalanmış hali onların çok hoşuna giderdi,fesli diyorduya keşke yunan galip gelse diye,yunanı öven iskilipli hocada öyle diyordu,yunan ege bölgesinde bebelerimizi süngü ucuna takıp kadınlarımıza yeni gelişmekte olan kızcağımızlara tecavüz ediyordu,izmir öyle bir hal almıştıki halk buna iyice alışmıştı,karekteri bozuk olan kadınlar Atamiz izmire girdiğinde taş yağmuruna tutmuşlardı,çünkü ben dedemin dizinin dibinde büyüdüm,oda osmanağanın yaveri ATATÜRKÜNDE korumasıydı beraberce izmire girmişlerdi,yunanın başkomutanı çok acımasızdı,büyük helen peşindeydi,ama kendisi helen soyundan değil danimarkalı alman karması soyundandı,şimdiki yunanın ise eski yunandan kalıntısı yoktu,amaç avrupanın Türk düşmanları onu osmanlıya karşı kışkırtmıştı bütün araç gereçleri vermişti başta ingiliz köpekleri,hala köpekler,1789 ihtilali osmanlının yıkımına sebep oldu,çünkü o ihtilalin sayesinde aydınladı dünya yeni bilimsel icatlar yapıldı,osmanlı ne yaptı yedikleriylen avundu lale devri kafasındaydı har vurup harman savurdu,bilime karşı olduğu için bilime yenildi,osmanlının içinde iyi subaylarda vardı bunlardan ATATÜRK gibi insanlardı,adam çanakkalede başarılı olmuş onu akçılar ağzına bile almıyor devamlı küfür ediyor,onun zamanında bile sevmiyorlardı imanı zayıf diye,hep bu din baskısı yüzünden,ama dinlerinin kökenini hiç bilmezler,neyse o konuya fazla girmeyeceğim,çünkü başımda tokmak hazır bekliyor ve daha zamanı var belki 2030 senesinden sonra,neyse konuyu saptırmayalım,izmirde ingilizde kalmıştık,yunan *** komutan yenilgiye uğradığında memleketine döndüğünde ülkeden kovdular,toruncuğun biride ingilterede doğmuştu,son günlerde EPSTEİN adası popiler oldu,sapıklar adası yani,pat o adada yunan dölünün dölüde toruncuğuda ilişkili olduğu ortaya çıktı,bakın nereden nereye ülkemizlen bile bağlantısı var,dede egede tecavüzcü coşcun torunuda ayni yolun yolcusu,ada 1919 yılında kurulmuş,demekki dede alıştırmasını ülkemizde yapmış,kimler yokki içinde ülkemizidede var,bir ara yayın yasağı bile geldi bu ada konusu yüzünden,çoklarının başını yakacak bu durum,ben giresun çocuğuyum çepniyim 5000 gönüllü alayının torunlarındanım detayını yazmama gerek yok,80 önceside bakanlıkta üst düzeyde olduğumuda tekrar yazmama gerek yok çok yazdık,başımızda bir muzu var onu yok etmeye çalışalım yeterki....
Yer İmleri