salı çarşamba fulleyin benzine 6.5 tl gelecekmiş
lpg ve dizeli sormadım
Dün gece zam gelecekmiş rakamda mı ne anlaşamamışlar zam perşembeye kalmış, fırsatı değerlendirin![]()
salı çarşamba fulleyin benzine 6.5 tl gelecekmiş
lpg ve dizeli sormadım
Dün gece zam gelecekmiş rakamda mı ne anlaşamamışlar zam perşembeye kalmış, fırsatı değerlendirin![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
İranda devrim muhafızlarının amacını kimse bilmiyor,çok sinsi çalışırlar kendi liderini seçebilirler,uzun uğraş sonucu çok geliştiler yani uyuyan devi uyandırdılar...
Tam da enflasyonu düşürecektik...
Depremden sonra savaş da çıktı.
Yabancı kuruluş, Türkiye nin yıl sonu enflasyon beklentisini savaş nedeniyle 30 dan 31 e çekmiş.
Yani sadece 1 puan etkisi olacakmış.
Acaba 31 ile başka bir mesaj mı vermeye çalışmış...
Demek ki bu kuruluş, petrol fiyatlarının artışını beklemiyor. Ya da ülkede büyük bir rezerv bulmayı tahmin ediyor.
Kurum ve kişilerin talebini kesmek için Faizlerde yapılacak bir artışı öngörmüyor.
Carry ci Yabancıların da dolar düşükken çıkmalarını öngörmüyor.
İrandan gelecek birkaç milyon mültecilere yapılacak masraflar için de Avrupaya gitmesinler diye Avrupa dan 1-2 milyar dolar alırız diye öngörüyor.
O halde her şey çok güzel.
Mutlu oldum.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
🆘Son Dakika
Çin Halk Cumhuriyeti, Iran’a 20 Gemi Silah ve Mühimmat Sevkiyatı Gerçekleştiriyor.
BBC News
X te gördüm. Doğruysa ver elini 3.ww
Yer İmleri