Bu kaos ortamında para kazanalım demişler,sonra hakime iptal edelim demişler,bunlar bizim çocuklar alimallah oy vermeseler halimiz nise olur diye düşünmüşler,CHP elinde urgan bekliyor

beni plaka,ekran görüntüleri vs ilgilendirmiyorda şu yüksek volümlü ses sistemleri arabalardan kaldırılsın artık,iyice beynimizi ziktiler,müzik evde,konsar salonlarında barlar,disko,gazino vs yerlerde dinlenir,benim evdede var sese sistemi,arazim geniş bahçeli ev,nalet taş binalarından uzak şikayet edecek kimse yok,sadece bir geveze horozum vardı o taş binaların birinde oturan lavuklarından birisi beni zabıtaya şikayet etmiş çocuğum uyumuyor diye,ama tepelerinde martı dolaşıyor devamlı ciyaklıyor,neyse zabıtacıklar geldi süklüm büklüm,ya abi horozunuz yüzünden bize şikayet var,sordum kim şikayet etmiş söyle dedim olmaz abi,yahu onlara giden yolları biz bağış yaptık nankörmü bunlar dedim,biliyoruz abi bu malleyide siz kurdunuz,çoğu yeri bağış yaptınız kayıtlarda mevcut,ama devamlı bize şikayet geliyor,zabıtaya verdim bıçağı git kes boğazını dedim,yapamam abi başım belaya girer sizin mahkemelerlende aranız iyi dedi,neyse kiracımın birisine kestirdim horozu,ama tavuk aldım guya oda horoz çıktı,bekliyorum ne zaman tekrar şikayet gelecek diye...
Yer İmleri