Dünyada her şey tersine döndü.
Güvenli liman altın ve gümüşe çaktıklarına göre, güvensiz enstrüman olan Coinler çok yakında deli gibi yükselmeye başlayacak bence.
YTD
Şahsi fikrimdir.
BTC 68.762
ETH 2.084
XRP 1,40
Dünyada her şey tersine döndü.
Güvenli liman altın ve gümüşe çaktıklarına göre, güvensiz enstrüman olan Coinler çok yakında deli gibi yükselmeye başlayacak bence.
YTD
Şahsi fikrimdir.
BTC 68.762
ETH 2.084
XRP 1,40
Herkes likit olmak ister o nedenle en iyi enstrüman abd doları ve PPF . En azından ana para azalmaz
Katar'da askeri helikopter düşmüş.
1 personel ve 2 ASELSAN teknisyenimiz şehit olmuş.
Tarihlerinde o altın buzağa taptıkları gibi tamamı altına, paraya tapar
Bide insanlık kini vardır içlerinde siyonisttir,kendilerini seçilmiş üstün varlık görüyorlarda yani insan değiller kendi düşüncelerine göre,hitleri yabana atmamak lazım,ne demişti bir gün dünya haklı olduğumu görecektir.
Dahasıda var kuranda var olması ilginç...
![]()
Arkadaşlar bir şey soracağım ben normalde sosyal medya da paylaşım yapmam. İngstram da kedi köpek bir de tuttuğun şehrin takımını takip ediyorum. Bir sürü reklam çıkıyor engelliyorum her gün bitmiyor bunun çaresi yok mu.
Doğalgaz sahalarına saldırıyor israil iyşallah bize gelen gaz da kesinti olmaz bu soğuk havada
Bu adamlar dünya medya'sına sahipler.
Bugün bakın kimler kötü, Çin ve Rusya.
Propaganda bu yönde olduğu için dünyalı buna inanıyor, oysaki bu iki insanlık düşmanı milletin düşman dediğine yakın olmak lazım gelmez mi.
Rusya sıcak denizlere inemedi, Çin son 200 yıldır dayak yiyor.
Türkler Çanakkale de yendiği için barbar.
Önce tarihi iyi okumak lazım.
Bu iki ölüm klanı ulusu iyi tanımak, ona göre strateji geliştirmek lazım.
Süper güç ABD diye, S.Arabistan gibi tavır alırsanız, sonunuz böyle olur.
Aman bana dokunmasın diye yalaka yalaka sırıtmak sizi korumaz.
Yer İmleri