40 yılın başında genel sağlık sigortası son güne kaldı , e devletten ödemeye kalktığımda SGK ödeme kısmında gün boyu planlı bakım deyip saat verip durdu. En son saat 17:00 ye kadar planlı bakım diyordu , şimdi de 1 Nisan saat 10:00 a kadar bakıma çevirdiler... Gecikme faizi kazanmak istiyorlar heralde
Direk dükkanı kapattılar " Error 500: javax.servlet.ServletException: javax.el.ELException: java.lang.RuntimeException: Mosip Veri tabanina baglanilamadi"
Bunu ben de bir kaç kez yazdım.
Hep bir ağızdan başlamışlardı, faizler düşecek, Faktoringlerin karlılıkları azalacak.
Geldiğimiz noktada hem faizler artacak, nakit darlığı derinleşecek, Faktoringlerin karlılığı artacak.
Elimizdeki her iki faktoring hissesi de nakit temettü açıkladı.
Hani sarı kız dağa gidiyordu. Şuan ellerinden kurtulma çabasında bence kurtulacak.
Secde ediyor.
https://www.youtube.com/shorts/bfeYnBeEhb8
Bu swaplarda vade sonu işlem kendini kapatıyor ok ,atıyorum bizimkiler 60 milyar Altın karşılığı dolar işlemi yapmislarya. Tarafların tam olarak kazançları nedir , bu geçici işlem sonunda. Karşılıklı win win de.
1Geçici olarak ihtiyaç duyduğu dolar ya da kaydi altını aldı ok ,
2.swap eskiden mevduat benzeri bir işlem vardı onun gibiyse taraflardan birisi ilave faiz gibi birşey alıyor desek
3. Ve diğer faydalar ne ? gerçekten tam olarak bilmediğim için soruyorum. Sonuçta sadece dostlar alışverişte görsün , ya da kardeşimizi destekleyelim olayı değil . Faiş bir kazanç mi var
Yer İmleri