Hristiyanlığın merkezi vatikan değil katolikliğin bulunduğu yerdir vatikan ve papa savaşa karşı olduğunu söyledi
Hristiyanlığın merkezi vatikan değil katolikliğin bulunduğu yerdir vatikan ve papa savaşa karşı olduğunu söyledi
Trafik kanunu yenileniyor:
— Araç multimedya ve ekran sistemleri tamamen yasaklanmayacak; eller serbest kullanım ve navigasyon serbest olacak.
— Araç seyir hâlindeyken ekranlarda video oynatılması yasaklanacak.
— Bu durum muayene istasyonları ve trafik denetimlerinde kontrol edilecek, ihlal edenlere ceza uygulanacak.
— Ekranın araç içindeki konumu önemli olmayacak.
— Yüksek desibelli hoparlör kullanımına izin verilecek.
— Ancak bagajda veya ekstra ses için kullanılan subwoofer ve kutu bas sistemleri yasak olacak.
— Kamuoyunda ‘APP plaka’ denilen plakalar konusunda ise şoför odaları tarafından önceden basılan plakalar kullanılmaya devam edilecek.
— Cam filmi mevcut kurallarla devam edecek.
— Yan camlarda 1 ve 2 numara film serbest olacak (görüşü tamamen kapatmamak şartıyla).
— Ön cam filmi yasak olmaya devam edecek.
— Ruhsata işlenmemiş yazı/sticker uygulamaları yasak olacak.
LNG sakata gelince Katar döndü..
Katar, ABD askeri güçlerinin topraklarından çekileceğini resmen duyurdu ve bu adımı atan ilk Körfez ülkesi oldu.
Katar Dışişleri Bakanı, ülkesinin yabancı birliklere ev sahipliği yapmanın bedelini ağır ödediğini belirtti. Bu konudaki kararlılığını yineleyerek, İran ile ilişkilerini "kardeşçe" olarak nitelendirdi ve Katar topraklarının bir daha asla bu ilişkiyi baltalamak veya zarar vermek için kullanılmayacağını söyledi.
Dışişleri Bakanı, Amerika Birleşik Devletleri'ni Katar'a verdiği sözleri tutmamakla ve İsrail'in çıkarlarını Katar'ın çıkarlarının önüne koymakla suçladı. Sonuç olarak, Katar'ın önemli kayıplar yaşadığını söyledi.
Bakan, diğer Körfez İşbirliği Konseyi (GCC) ülkelerinin Katar'ın örneğini takip etmesini umduğunu ifade etti. Sözlerini, dünyanın "Siyonist taktikleri" tam olarak anlamasıyla gerçek barışa giden yolun açılacağını vurgulayarak sonlandırdı.
Son düzenleme : hesmer; Bugün saat: 09:47.
Doğru bi tavir güzel yapmışlar darısı diğerlerinin başına
Yüksek desibelli hoperlör hangisi acaba ?benim bildiğim subwoofer
Acaba bunu hazırlayanlar elektronik nedir biliyorlarmı ben mallar diyorum bunlara,yıllarca alet devatlan uğraştım,evimde çok iyi ses sistemlerim mevcut,sadece arabalarda istemiyorum,adamın arabası döküntü üstünde arabasının değerinin üstünde cihaz var,sorduğumda abe sen ne anlarsın,bir çırpıda 1970-90 arası müzisyen isimlerini devreleri sıralıyorum yanımdan ziktirolup gidiyorlar,tek ufak bilgileri bile yok,sadece yüksek bass müzik dinliyorlar yeterki hava olsun...
Meyve ağaçları güzel çiçek açıp budaklaniyor , inşallah zirai don atlet bir şeyler olmaz. Bahçeye diktigimiz ağaçlar da tuttu görünüyor biraz daha yağmur yağarsa daha güzel olacak. Ücretsiz agac fidanlari , çiçek çalı falan derken , ücretsiz gübre de alacagiz bakalım yetecek kadar bir tanidiktan . Kentsel dönüşüm bazen iyi oluyor ...
Tabi biraz da sağlığı şey edebilirsek iyi olacak da hayırlısı bakalım .
Yaşadığın bölgede bu bitki var mı, bir kere ekiyorsun, bahçenin bir daha gübre ihtiyacı olmuyor.
Bocking 14, Rus Karakafes otunun (Symphytum x uplandicum) en verimli, steril (tohum vermeyen) ve istilacı olmayan özel bir hibrit varyetesidir. Bahçıvanlar ve permakültür uzmanları tarafından yüksek potasyum içerikli, hızlı büyüyen ve besin değeri yüksek doğal gübre/malç kaynağı olarak yetiştirilir
Yer İmleri