Originally Posted by indregandi sonra vay efendim borsada batan bilmem şu kişi intihar etti.. tezgah bunun üzerine kurulu zaten ... dolar düşeceğidi... enf biteceğidi.. ekonomi uçuyodu... diye gözlerinizden ışık fışkırtıp millete gaz verirsen ne bekliyodun ??
Originally Posted by EMLAK sonra vay efendim borsada batan bilmem şu kişi intihar etti.. tezgah bunun üzerine kurulu zaten ... hakkatten yaw, neyse şimdi coinler ve intihar vakaları tek kale onun,.. borsaya kim bakar dönüp,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by indregandi hakkatten yaw, neyse şimdi coinler ve intihar vakaları tek kale onun,.. borsaya kim bakar dönüp,... bofa işlem yapmasa.. bistte alan satan yok . düşün yani.. para çok.. ezecek o kadar para varki... piiivv....
Originally Posted by EMLAK bofa işlem yapmasa.. bistte alan satan yok . düşün yani.. para çok.. ezecek o kadar para varki... piiivv.... aynen bro, TVF jonkşın to BOFA
Originally Posted by indregandi aynen bro, TVF jonkşın to BOFA bunlar uyumaya devam ettikçe ben parayı katlıyorum... hele dolar paçavra diye sümkürüp yere atma dolar yakma ayinleri yokmuydu..keşke yine olsa bunnar benim için velinimet.... ama işte lanet gelsin içimdeki insan sevgisine
Originally Posted by EMLAK bunlar uyumaya devam ettikçe ben parayı katlıyorum... hele dolar paçavra diye sümkürüp yere atma dolar yakma ayinleri yokmuydu..keşke yine olsa bunnar benim için velinimet.... ama işte lanet gelsin içimdeki insan sevgisine
herneyse.. abd daha yeni uyandı.. ben gidip birazda onları eğiteyim. galanlara iyi sohbetler.
Originally Posted by EMLAK bofa işlem yapmasa.. bistte alan satan yok . düşün yani.. para çok.. ezecek o kadar para varki... piiivv.... kendi adına konuş 29 tale'den borls aldukya işte
Forum Rules
Yer İmleri