Mansur yavaþ'a ikinci soruþturma izni çýkmýþ
Mansur yavaþ'a ikinci soruþturma izni çýkmýþ
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Maraþ katliamý yobazlarýn ve ayný zihniyettekilerin eseridir
Ayný zihniyet bugünde bilal'i tekbirlerle karþlamýþtýr
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Ben bilmem ama tahminimce bizim pala her zaman likitidasyona oynar… ilk kurumlarý alýcý verici indir bindir kurumlarý boþver diðer kurumlar içinden oyuna dahil olmaya çalýþan büyük kontratlýlarýn stoplarýný biriktirip tek kalemde patlatmaya oynuyor. Onun için yön önemli deðil. Yalnýz belli bir süre sonra ister istemez globale ve yerel þartlara baðlý olarak testere aralýðýný býrakýp üst veya alt banda taþýmak zorunda kalýyor. Yine ayný oyunu bu bantta yapýyor. Ýkisini harmanlamak lazým gibi geliyor. Forex coin bist vs ayný terane… burada kim girmiþ kim çýkmýþ pala ve avanesi biliyordur, haberleri de biliyor zor yani… teknik adamýn bu zýmbýrtýlarla iþi olmaz ama grafikten görmesi lazým ama tam serbest piyasada olmayýnca o da zor oluyor ya da baþka bakýþ açýsý lazým olabilir. Sen 80 Rsi oldu diyorsun yuh diyorsun adam 95 e taþýyor bana mýsýn demiyor…
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''herþeye bir kulp takýyon, sen söyle o zaman birþey ''
öncelikli olarak teknük analiz XU030'da yapýlýr
xu70'te (xu030-xu100)
nvidia, google, microsoft,alibaba, meta, ALCATELgibi dünyaya teknoloji öðreten, trilyon dolar kar eden þirketlerimiz olduðu üçün... xu100 hep yukarýdadýr, direnci mirenci olmaz
o yüzden xu030 bakýlmalýdýr.
KAHVERENGÝ üstü... güçlü yükselen trend (mavi dinkförtgen )
YEÞÝL-KIRMIZI üstü... sikinti yok trende devam(kýrmýzý dinkdörtgen )
KIRMIZI altý... zýçtýk ama sikinti yine yok... devam devam hallederük, yüklenin amk bir daha(magenta... )
''dayu peki bu grafiðe göre SAT nasýl oluþur ? ''
SAT mý ?
çocuk olmayýn... sat nedir... imkb borsasýnda SAT olmaz
sebeeeep ?
1. 2021-2024 arasýnda 100 bingden 1 milyon 100 binge giderken %20'yi geçen düþüþ gördünüz mü ?
ben görmedim...
2. satýcýlar 2020-2023 arasýnda satmýþtýr zaten..
þuan elde satýlacak 1 lot bile hisse yohdir.
herkeþ: ''biraz düþssede mal gapsak '' üçün sýraya girmiþ, aportta bekleþipduru
Son düzenleme : çýtak; 21-12-2025 saat: 12:59.
1.ASELS – Aselsan
2.GARAN – Türkiye Garanti Bankasý
3.ENKAI – Enka Ýnþaat
4.KCHOL – Koç Holding
5.THYAO – Türk Hava Yollarý
6.ISCTR – Türkiye Ýþ Bankasý
7.AKBNK – Akbank
8.TUPRS – Tüpraþ
9.FROTO – Ford Otomotiv
10.BIMAS – BÝM
11.TCELL – Turkcell
12.YKBNK – Yapý ve Kredi Bankasý
13.EKGYO – Emlak Konut GYO
14.PGSUS – Pegasus
15.SISE – Þiþecam
16.PETKM – Petkim
17.KOZAL – Koza Altýn
18.MGROS – Migros
19.EREGL – Ereðli Demir Çelik
20.GUBRF – Gübre Fabrikalarý
21.ASTOR – Astor Enerji
22.SAHOL – Sabancý Holding
23.SASA – SASA Polyester
24.TTKOM – Türk Telekom
25.TOASO – Tofaþ
26.AEFES – Anadolu Efes
27.KRDMD – Kardemir
28.DSTKF – Destek Finans Faktoring
29.TRALT – Türk Altýn Ýþletmeleri
30.ULKER – Ülker Bisküvi
ChatGPT den aldým 30 listesi…benim büyük kâðýtlarla iþim olmazda herhalde doðrudur.
Bak bakalým dýþarýdan para gelmezse hepsini kaldýracak gücü var mý? Yenilerden listeye soktuklarý üzerinden týrmalamaya çalýþýyor. Astor, sasa, dstktf, tralt gibi takasý kendilerine ait 15 tane daha sokarsa listeye paralel borsa yaparlar. Diðerlerinin birini ikisini kaldýrýp sonra indiriyor. Dýþarýdan para gelirse zaten bu üç bel zýrtapoz harici kâðýda gelir. Zaten o zaman üst banta atýyoruz. Ben Trademaster da gördüðüm Ýki üç hafta önceye kadar tahvile 400/500 milyon geliyordu. Bir hafta on gün kadar günde 2/3 milyar giriþ oldu hop yukarý attýk. Kimin parasý bilmem araþtýrmak lazým. Taze para girerse komple büyük kâðýtlar da yukarý atabiliyor yoksa testere oluyor. Dediðin doðru BÝST te short çok tehlikeli bana göre. Kýsaca para lazým para…
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''dayu hiç þort demiyon, NEDEN avatarýnda öküz kadar ayuvar ? ''
1. si... o saldýran ayu deðil, izleyen ayu... bu biiirrr
2. si
aylýk'ta þöyle bir durum var
SARI BARLAR... piyasanýn (herkeþin ) istediði
GIRNUZU BARLAR.. çýtak dayu'nun ''bu bacaklar ( BENCE ) eksik kaldý... endeksi yukarý erken döndürdüler ...
bunlarý yapsak sonraki trend daha saðlýklý olur, hemde ülkenin ekonomik durumu bunu gerektiriyor '' dediði
bu kýrmýzý barlarýn hala masada olduðunu düþündüðüm üçün avatar hala ayu...
boðalarla, kanýmýn son damlasýna kadar savaþacaðým
olmadý... bizde trene bineceðiz artýk biryerlerden
yukarýdaki grafiðin yaþanmýþ öreneði... haftalýkta
NOT: benim düþündüðüm AÞAÐI olasýlýk ÝMKANSIZA YAKIN... ak ve iþ yatýrým ve diðerleri buna izin vermez
sadece bir HABER detayý veya yurtdýþý borsalarýn saðlam düþüþe dönmesi ile olabilecek bir durum
Son düzenleme : çýtak; 21-12-2025 saat: 14:00.
Yer Ýmleri