Üzerinden epey geçtiði için yazayým kazýðýn büyüðünü.., bu s1 zýmbýrtýsýndan daha önce demiþtim bir gün en yüksek alýmýný yapmýþtým diye… 800 bin adet vardý 27 civarlarý maliyet ortalama yüzde 0,5 falanla vermiþtim. Hadi peþinden kazandýk kâðýtlarla ama yetiþmek için tekrar nebati nin gelip ortalýðý tarumar etmesi lazým
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Altýn(ons/USD) bazýnda bakmak biþey, gram altýn veya S1 bazýnda bakmak baþka biþey
Sizin deðerlendirmenize istinaden söylemedim.
Öyle bile olsa, "tartýþma" kültürü iyidir.
Geride yazmýþýmdýr. Gram altýn veya S1' in, Altýnýn kendisi ile bile ilgisi yok.
Bundan alýnacak biþey çýkýyorsa...![]()
siyaset konusulmasýn, ekonomi konusulmasýn, pkk ile yapýlan pazarlýk konusulmasýn...
saranýn sex hayatý konusulsun...banane abi kime cakmýs kimle neler cekmiþ...
bir anda gelip secim kazanmasý saranýn birilerini rahatsýz etti...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kazanç kayýp dolar bazýnda bakardým malum dolar hoþafa döndükten sonra gerçek para olan kuyumcu mantýðý ile altýn bazýnda kazanýp kazanmadýðýma baktýðým zaman saðolsun BÝST ciddi öptü beni. Dolar bazýnda da bu sene öptü. Tl bazýnda da berbat bir sene sene baþýna göre yine öptü. Yanlýþ tercihler… yani rümeysa gibi oldum bu sene
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
12405 ikinci long 12445 flat . þimdi 12448
https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post7132613
Sadece 12490 ilk long kaldý.
Hayat hoþ gerisi boþ
Kurgu bunun üzerine idi zaten...
Sermaye birikimi böyle yapýlýr. Çoðunluðu çarp...
Tabii getiri/götürü dengesini herkes dilediði enstrüman ile hesaplar.
Lakin teknik analiz için, en azýndan benim algýmla, saðlýklý analiz yapýlabilen bir çarpan gerekiyor.
Ons Altýn ile bile %40 a yakýn makas açan birþeyin teknik analizi sýkýntýlý olur sanki.
Hele baþka bir enstrümaný buna bölerek saðlýklý sonuç beklemek...
Tabii bunlar hep benim fikrim. Kimse kimseye "niye yoðurdu öyle yiyorsun" diyemez![]()
12357-12475 gördü þimdi 12460
Haydiiiii Paliþkooommmm vur tavana
https://www.youtube.com/shorts/3v7GyfhApUA
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri