Mansur Yavaþ'a bir dava açýlmasý tehdidi riskini kimse almak istemiyor. Pala da kendi çalýp kendi oynuyor. Malý satacak adamlarý bulana kadar da sürebildiði kadar yukarý sürecek gibi. Belli ki o adamlar bulununca dava açýlacak. Öyle birileri çýkmayýnca da borsa ne çýkabiliyor ne düþebiliyor. Kitlendi kaldý piyasa.
YTD.
Daha bunlarýn dava açýp da geri döndüðü olmadýðýný bunu bir þekilde yerler MHP izin vermezse o baþka
yurt içinde yok...yurt dýþýnda byük oranda param...
Altýnda Short açarsan haber et. Boþaltayým malý. Senin el atýp da zarar ettiðini maþallah iki üç senedir görmedim. Az öz iþlem ama doðru kurþun atýyorsun abem
Altýnda Short açarsan haber et. Boþaltayým malý. Senin el atýp da zarar ettiðini maþallah iki üç senedir görmedim. Az öz iþlem ama doðru kurþun atýyorsun abem
Sen þimdi benim sevip saydýðým bi arkadaþa altýn short ta diye laf mý çakýyorsun.
maliyetler aþaðýda oldugu için short düþünmüyorum belkide ons 4,000 dolara düþer ama sanmýyorum...
Sen þimdi benim sevip saydýðým bi arkadaþa altýn short ta diye laf mý çakýyorsun.
Sana hiç yakýþtýramadým.
Boþluðunu denk getireyim hiç affetmem çakarým. Þuan nadasa býraktým. Onu hipodromda eþek yarýþýna býraktým bazen beygirleri koþturuyor bazen kendi koþuyor
Yer Ýmleri