beni din düþmaný edemeyeceksiniz .. boþuna uðraþmayýn.
inandýðýnýz tanrýlarýný hangi tanrý dinse.. sizi bu kadar kindar ve zavallý ve cahil yarattýðý için beni suçlayamazsýnýz..
suç bende deðil![]()
beni din düþmaný edemeyeceksiniz .. boþuna uðraþmayýn.
inandýðýnýz tanrýlarýný hangi tanrý dinse.. sizi bu kadar kindar ve zavallý ve cahil yarattýðý için beni suçlayamazsýnýz..
suç bende deðil![]()
ay sonlarýndaki sýkýntý teminatlarýmýn ölü duruma geçen opsiyonlarýn paramý baðlamasýndan.
PARA PARAYI ÇEKER diyolar ya benimki hep SUYUNU ÇEKÝYORondan sorun oluyor. yedekte para kalmýyor hiç.
bu vade sonu fena deðil gibi bakalým 2-3 gün kaldý idare etmeye çalýþýyorum.
Bear_Bull
@BearBull26
Emlakta çimento var. Birde yapýþtýysa bilgisayarý vardýr hiç bahsetmedi. Emlagýn aylýk masrafý garanti Google den meta dan çýkýyor buradan da üstüne koyuyor. Zarar etmez bu. Akçay abi bulut abi de zarar etmez. Ben büyük küçük herkese abi diye hitap ederim çok yakýn can ciðer akraným günlük yüzyüze görüþtügüm kahvede oyun oynadýðým dostum deðilse.
Koca koca adamlar ne çocukça haller!
ailesini iyi tanýyormusun bu iþler aile ile baþlar ben sana þuanki yaptýklarýyla ilgili deðil geçmiþinde ailesinin içinde bu iþlerin içinde olan varmý onu bulucam sen istersen kumar hastalýktýr tedavi görmesi gerek çünkü evliliðinide kumar masasýnda oturur gibi yönetir fazlasýyla risk alýr bence kýzýnla bir konuþ sonra ikisini yanýna çaðýrýp konuþ
Zorla bulaþýyorlar ya sabýr ya fettah
Sizden korkulur aslýnda din sizi iyi durduruyor
O din olmasaydý yapacaklarýnýz yüzünden þeytan bile secse ederdi
Þeytan resti boþuna çekmemiþ Allah'a
Ýnsan kimki ben ona secde edeyim demiþ
Taa baþýndan anlamýþ bunlarýn din maskesi altýnda ne yapacaðýný
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri