Bu a.k. ***leri iþidlilerin 2 tanesi 7 ay yatmýþ çýkmýþ bir tanesi ailesine kurþun yaðdýrmýþ
Bu kafa leþ kafa bunlarý yargýlamayacaksýn öldüreceksin bunlarý serbest býrakan göz yuman kim var ise suç ortaðýdýr
Ayný zihniyet te milyonlar var
Yýlmaz özdil yazmýþ bir okuyun
Bu kafa hastalýklý ölmesi gerekiyor
Bunlarýn tedavisi yok
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
2026'ýn yýldýz hissesi / sektörü sizce hangisi olacak ?
Sýradan bir insan
sn keremalkin,
yatýrýmcýlýk sanýrým deðiþti. reddit idi sanýrým iflas etmiþ þirketi zirveden zirveye taþýyan, þimdi bizim borsamýzda da benzer zirveler var. bir þekilde yatýrýmcýlýk bitti galiba... þirketi evirip çeviriyorsunuz, ekonomiyi evirip çeviriyorsunuz bu böyle olmalý deseniz de olmuyor... bir þekilde bilmemne menkul artýk fezaya çýkmýþ birileri koþuyor ve kazanýyor, etrafýmdaki herkes bir þekilde sen ne anlarsýn dedikçe artýk pýsýp ben bir þey anlamýyorum diye kendime de itiraf etmeye baþlýyorum...
elimde tek senet var... mantýki olarak benim mantýðýmla tek yatýrým yapýlabilecek þirket, bir gün haklý çýkacaðýmý bilsem de þimdilik piþman etmeye devam ediyor. ben de haklý olduðumu bile bile kendimle çeliþmemek için artýk yatýrýmcý olmadýðýmý, bu yatýrýmýn benim için sadece ileriye dönük bir umut olmaktan baþka bir þey olmadýðýný düþünüp kendimi avutmaya baþladým. eðer ileride ben haklý çýkarsam hayatým biraz daha kaliteli olacaktýr, çýkmazsam zaten sürü ile hareket edip kendimle çeliþmeye niyetim yok...
abi bi ayakmý deðiþtirsen... eline falan mý iþesen
þu daþýn geliþi bi deðiþirmi ki ?
101 okeyde habire birli-ikili çektürüyon bize...![]()
Yer Ýmleri