Originally Posted by EMLAK mevsimsel demiþler sindo. düzenli olarak bu hareket oluyorsa sýkýntý olmaz aynen. nadir oluyorsa sýkýntýlý ama. mesafe oldukça fazla çünkü. yaðmur yok istanbulda iklimlerden dolayý barajlar boþ aralýk bitti yaza böyle girilirse dötünü yýkamaya su bulamaz millet
Originally Posted by sindoma53 çimentoya ilk alýmlarý bugun yaptým hadi hayýrlý olsun... tahminimce % 5-10 civarý oynamýþtýr maliyet aramýzda. orta vadeli için fark yok gibi. bekletin kadar kazanýrsýn umarýn
Originally Posted by mandradasutvar Bir tanesine de ben bulaþtým Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi Bir aksilik olmazsa 2026 temmuza kadar taþýyacaðým sepet yapýyorum tahtalarda çimento koydum bina saðlam olsun diye
Originally Posted by EMLAK hadi hayýrlý olsun... tahminimce % 5-10 civarý oynamýþtýr maliyet aramýzda. orta vadeli için fark yok gibi. bekletin kadar kazanýrsýn umarýn Eyvallah ayný dilekler benden gelsin
Originally Posted by mandradasutvar Bir tanesine de ben bulaþtým Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi boðaziçi mi ? ...
Originally Posted by EMLAK boðaziçi mi ? ... Öyle týrtlara girmem fiyatý yüksek olacak.. 18 tl ye fiyat mý olur? Nasýl analiz? Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by mandradasutvar Öyle týrtlara girmem fiyatý yüksek olacak.. 18 tl ye fiyat mý olur? Nasýl analiz? Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi hisseme týrt dedi la... ben fiyata bakmiyim konut fiyatlarý ucuzlamayacaðýna göre.. site site yapýlacak binalar. + deprem ülkesiyiz.
Originally Posted by EMLAK hisseme týrt dedi la... ben fiyata bakmiyim konut fiyatlarý ucuzlamayacaðýna göre.. site site yapýlacak binalar. + deprem ülkesiyiz. Sýð hisse olmazsa yaþayamam. Çarpýþacaðýz inecek çýkacak. Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Forum Rules
Yer Ýmleri