Originally Posted by çıtak sattım... şuan tersteyim... zararda izliyorum maliyete gelürmü deye cıtak o sattığın BTC mi, bizimki mi,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar yatırım tavsiyesi değildir,...
Originally Posted by indregandi cıtak o sattığın BTC mi, bizimki mi,.. bizimki abi 88000'den btc mi satılır ? adamın hem parasını hem aklını alırlar sattım ama YANLIŞ POZ.... sistemler alda tek dayanağım... şuan itibariyle xu100'ü 11575'e kadar almak zorundalar ona yeltenemezlerse, biraz salınırız bende şorttan kaçarım
Originally Posted by çıtak tek dayanağım... şuan itibariyle xu100'ü 11575'e kadar almak zorundalar ona yeltenemezlerse, biraz salınırız bende şorttan kaçarım yeltenirlerse... stoplanacaz enflasyon verisini şort bekleyemem
Originally Posted by çıtak yeltenirlerse... stoplanacaz enflasyon verisini şort bekleyemem Uzun uğraşlar sonucu X20 yapacak hisseyi buldum galiba. [emoji16]
secbulunan kafa bulursanız aha böyle kış günü tangayınan galagalırsın yapuştur ulen tavana.
Originally Posted by EMLAK kış günü tangayınan galagalırsın yapuştur ulen tavana. %2 ye yelken açınca balataları yaktı bazı arkadaşlar ,, tangayıda çıkaran var Sokakta çırılçıplak dolaşan adama gözaltı
Originally Posted by bahriyeli %2 ye yelken açınca balataları yaktı bazı arkadaşlar ,, tangayıda çıkaran var hepsi birlik sizin yan köye doğru koşmaya başlamışlar...
Originally Posted by bahriyeli %2 ye yelken açınca balataları yaktı bazı arkadaşlar ,, tangayıda çıkaran var Sokakta çırılçıplak dolaşan adama gözaltı Tüfeği kaldırıp geliyor, vuracak birisini.
https://komsad.org/basincli-hava-komitesi/
Forum Rules
Yer İmleri