saray danýþaný cemil ertem, maduronun yanýndayýz bu haydutluktur mesajý çekmiþ
trump sadece anlamadým ne yazmýþ bir daha okuyun deyince bilin bakalým mesaj ne olmuþ, delta force etmiþler netten..
pazartesi gibi bütün ekip toplanmýþ..hayýrlara vesile olsun..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
cuma günü,
17 barýnda SP düþerken,
Ripleyi yukarý aldýlar,...bir süre sonra Venezualla operasyon haberi geldi,..
Riplle SP den ayrýþtý, SP aþaðý giderken Riple yukarý gitti,
büyük çoðunlukla eþ zamanlý hareketleri olurdu,..
iyi para kaldýrdýlar bende terste kaldým,...
o ana kadar ise düzde ve kardaydým,...o arada 3 /5 dakika bir iþim olasa sýyýrabilirdim,
adamlar iþi biliyor,....
Riple maliyetim 1.9768 te þu anda, Ripple ise 2.061 sonrasý 2.0067 de
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
altýnýn neden yüksek olduðunu anladýnýz mý? yok yeniden altýna dayalý bir para sistemi oluþturacaklarmýþ yok dolara alternatif bir þeyler oluþacakmýþþ hepsi hikaye..tek sebebi trumpýn iktidarda olmasý..her yeni gün aksiyon..o gitsin altýn 2bine iner..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri