Venezuela büyük elçisi Ankara'dan ABD'yi kýnamasýný istemiþ
Haha ne komik
Venezuela müslüman ülkesimi hamýsýnýa kýnasýn
Ayrýca Trump izin vermez ise wc bile sýkýntýlýdýr
Venezuela büyük elçisi Ankara'dan ABD'yi kýnamasýný istemiþ
Haha ne komik
Venezuela müslüman ülkesimi hamýsýnýa kýnasýn
Ayrýca Trump izin vermez ise wc bile sýkýntýlýdýr
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Wikipedia gibi bir yerden bu kadar,...
Sea Sparrow füzesi esas itibarý ile Hava savunmasý için hava hedeflerine karþý kullanýlýr, özel ayarla su üstü hedeflerine de(gemiden gemiye) atmak mümkündür,..
Muavenetin vurulmasý olayýnda bu özel ayar söz konusudur,..yani gemimiz bilerek ve istenerek vurulmuþtur,..
Gemi Komutaný dahil 5 askerimiz hayatýný kaybetmiþtir,...22 denizcimiz ise yaralanmýþtýr, bunlar arasýnda uzuv kaybedenler, iki gözünü birden kaybedenler,.....
senelerce ABD mahkemelerinde duruþmalarý yapýlsada bir çoðu hak elde edememiþ ABD den tazminat talepleri sonuç vermemiþtir,
Türkiye Cumhuriyetinin giriþimleri ise müesses nizam çizgisi nedeniyle yetrsiz kalmýþtýr,..
gemimizin vurulma nedenlerinden birisi Türk Deniz Kuvvetlerinin ABD ekolu savaþ gemilerini terk ederek AB yapýmý savaþ gemilerine yönelmesi idi,...
bu hadise sonrasýnda ABD sözüm ona özür dilemek maksadýyla hurdaya çýkarýp rezerveye aldýðý 8 adet KNOX sýnýfý gemiyi ve ilki Muavenet adýyla Dolmabahçe önüne çekerek törenle Türk Deniz Kuvvetlerine teslim etmiþtir,,...yedek parçalarýndan ise senelerce para kazanmýþtýr,
verdiði gemilerin ise savaþ kabileyeti sýnýrlý idi, daha çok Deniz Altý Savunma harbi yetenekli ve bir Uçak gemisi filosunu su altýndan olabilecek Denizaltý taaruzlarýna karþý Sonar kabileyeti yüksek savaþ gemilerinden di, Türkiyenin ihtiyaçlarý ile alakasý yoktu,..
bazýlarýmýzýn bilmeden de olsa övgüler düzdüðü ABD, ülke olarak bu þekilde yönetilen bir ülke,...çýkarlarýnýz uyuþmadýðý anda birden ve ani en büyük düþmanýnýz olur,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Çok boktan adammýþ çok
Okudukça haydut trump iyi ki ezmiþ geç bile kalmis
Venezuela da baþkanlýðý dönemi halk hayvanat bahçelerini basýp orda ki hayvanlar ile besleniyormis açlýktan
Birisi Victoria dayým ben gel buraya acilen indirim falan var diye çaðýrdý. Baktým ýhh ýhh ateþ pahasý. Üç senetle devam edeyim ben sonra vay ben duymadým vay cartier yok dedem aðaydý falan demesin..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu kadar basit helekopterle geze geze adam mý alýný alüminyum? Büyük resmi gördüm týrt.. adamý teslim etmiþler hiç hoþ olmamýþ
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
abi dünyadaki petrolün % 17'si venezuella'daymýþ
bu ülkedeki fakirliði görmüyor musun ?
býrak iyi oldu
otobüs þöförüne ülkemi yönettirilir... böyle cehalet olurmu ?
en kötü gavur bile cehaletten iyidir...
býrakýn allahýnýzý severseniz yaaa
Yer Ýmleri