yok kartal imamhatip mezunu elon..
![]()
yok kartal imamhatip mezunu elon..
![]()
Esakkiappan Shunmugam'ın profil fotoğrafı
Esakkiappan Shunmugam
Hindistan, Tamil Nadu, Chennai'de yaşıyor ( 2006 günümüz ).
·
2 yıl
Orijinal Cevap: Elon Musk'ın eğitim seviyesi nedir?
Elon Musk, Pennsylvania Üniversitesi'nden Fizik ve Ekonomi alanlarında lisans derecesine sahiptir. Ancak yüksek lisans yapmayı tercih etmedi. Bunun yerine, girişimcilik hayallerinin peşinden gitmek için Stanford Üniversitesi'nden sadece iki gün sonra ayrıldı.
__________________________________________________ _______________________________________
Michael Bren
2 yıl
ELON BİR DOLANDIRICI. ÜNİVERSİTEYE BAŞLADIKTAN ÜÇ AY SONRA AYRILDI. BU ADAMİN SÖYLEDİĞİ HER ŞEY, YOLSUZ MEDYA TARAFINDAN DESTEKLENEN BİR YALAN. "ELON MUSK'I ÇÜRÜTMEK" videosunu izleyin ve bu dolandırıcı hakkındaki görüşünüz iki dakika içinde değişecek. O, MEDYANIN ONU GÖSTERDİĞİ KİŞİ DEĞİL. TESLA'NIN KURUCUSU DEĞİL. Önceki şirketinden kovulduktan sonra şirkete ortak oldu çünkü kodlaması tamamen berbattı ve ne yaptığını bilmiyordu. SpaceX de bir dolandırıcılık. CGI sunumlarının hiçbirine inanmayın çünkü hepsi arkasında gerçekçi bir teknoloji olmayan tamamen saçmalık. Roketleri asla kimseyi Mars'a götüremez. Yanıldığımı düşünüyorsanız, "STARSHIP" roketini araştırmanız gerekiyor. Milyarlarca dolarlık devlet hibesi almaya devam etmek için büyük bir dolandırıcılık. Tesla her yıl milyarlarca dolar kaybediyor ama biz onun fabrikalarının ve kiralarının parasını vergilerimizle ödüyoruz. Elon fabrikalarının hiçbirinin parasını asla ödemedi. O bir dolandırıcı. Tesla'nın sürücüsüz arabaları bir aldatmaca. İŞE YARAMIYORLAR. Araştırın. Bu adamın söylediği her şey yalan ve tüm röportajlarında çok aptalca konuşuyor. O kadar aptal ki, aptallığını örtmek için sahte bir Azburger sendromu uydurmak zorunda kaldı. Her doktor Elon'un Azburger sendromu olmadığını söylüyor ve eğer varsa da, herkesin anlaması gereken aptalca şeyler söylemekten başka bir belirti göstermiyor. Ofisinin zemininde asla uyumadı, ancak çok fazla uyuşturucu etkisi altındayken bayılmış olabilir. Zengin bir aileden geliyor ve 20'li yaşlarının ortalarına kadar para konusunda hiç endişelenmek zorunda kalmadı, ta ki üniversiteyi bırakana kadar. Onu tanıyanlar bile, herhangi bir diploma alacak kadar uzun süre üniversitede kalmadığını söylüyor. Diplomalarını satın aldı. Araştırın. Elon bir sahtekar.
https://www.quora.com/What-degrees-o...Elon-Musk-have
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
ben hem okumayan.. hemde hala okumamakta ısrar eden.. hemde cahillik için didinen..nice aptallar gördüm.
insan 2 3 kelime ile nasıl hayatını sürdürebilir yahu..
masama meze olmaya devam ..
ben filme..
![]()
dolandırıcı ve sahtekar olan birinin yazısı ile neden bana cevap yazıyon ozaman .. kendi zekanız yokmu cvp yazacak.
ben sizin zeka seviyenizi biliyorumda konuşuyorum
KKM çıktığında hülüüüüoooğğğ ... yüzyılın icadı diye dolanmıyormuydun burada. ?
şimdi bak bakalım hazineye zararı ne.
dinler nedeni ile tek bir savaş çıkmamıştır diyende sendin... tarihte dinsel nedenlerle çıkan savaşları sıralattırdım. yine tıs..
petkim olayı ayrı.. göd.
abkadan farkın ne moron senin ? o da fizik biricisiyim diyip.. buzun oluşumu fizik kurallarına uymayan bir olay. kesinlikle allajın mucizesi diyordu.
zavallı olmayı nasıl beceriyorsunuz.. bu devirde bu kadar cahil olabilmek yetenek gerektiriyor
zavallı aileniz sizden kimbilir ne çekiyor...
Mutlaka hatırlarsın, buradan mesaj yazarak telefonumu isteyerek beni sen aradın.(sebebini biliyorsun....önemli değil)
Sen beni bildiğin halde hala inkar edecek kadar zavallı birisin..()
Şimdilik bu kadar yeter....benimle uğraşma.!
Bugünde ilk sataşan bana sen oldun.... bir daha olmasın....engelle beni yazdıklarımı okuma.
aramışsam ne olmuş.. birine yardımcı olurmusun diye aradım..iş için
benlik birşey yok...
aramadım demiyorumki zaten... eee bu mu yani benim kim olduğumu biliryor olman.. ve aslında çok iyi biliyo olman.
mallığın kaçıncı leveli bu ? benim iyilik sever biri olduğumu mu söylemeye çalışacaksın burada.
Yer İmleri