Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Bence Guzu reyizin grafikle falan iþi de yok.
O kendi kafasýnda kurup, ona göre bir takým aksiyonlar alýyor. Bazen aþýrý makro, bazen aþýrý mikro bir meseleyi takýyor kafaya...
Grafiðe bakan adam SASA'mý alýr @sindoma53 hocam.
Geçen topiðinde yazdýðým gibi...
Akýllý biçimde muhalefet eden olursa, Süleyman Demirel misali;
"Bize havlayacaðýna, kapýya baðlayalým, karþýya havlasýn!" diye mavi boncuk daðýtýyor özellikle akýllý muhaliflere
Dedim ya;
Diðer her konuyu kenara koy... Bu meselede iyi stratejist.
Bir arkadaþa buradan dalyarak yazmýþ bende gittim bunun ne özelliði var yazýyor dedim bende salladým o yazýlarý hepsini sildirdi ama bende hepsinin ekran görüntüleri varo kurt ile kuzu nun nehir hikayesini okusun onun küçük masal anlattýðý kuzucuklarýna benzemem
öðrenmiþtir
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Bak burada çok kulaðý kesik var gelsin burada anlatsýn topiðindeki palavralarý dötüne teneke baðlarlar dolaþýradam gibi düzgün altý dolu analizleri kim yaparsa ben alkýþlarým sýkýntý yok zaten bir avuç insan kaldý piyasada millet roket atanlarýn peþinde
![]()
Eskilerden baþka dönenler de oldu foruma. Lakin eskiye raðbet olsa...
Roket, füze vb. iþi toplumun zaafý. Mantýklý analiz yapanlarý kimse okumuyor.
-"-Cekli", "-caklý" yazmayaný takmýyorlar bile.
@paradotor diye bir model var mesela. Sözde coin piyasasý üstadý.
Sanýrým bir ara milyon takipçiyi görmüþtü. Hala öyle mi bilmiyorum.
Yýllarýdýr milletin anaparasýný býrak, anasýný alacak elinden. O derece sahtekar.
Ama vatandaþ seviyor iþte bu üslubu.
pgsus bugun itibarýyla Ýran seferlerini durdurmuþ .
sabah saniyi verisiyle çoþku verip yukarý aldýlar.
kapanýþa bakýlýcak artýk
Yer Ýmleri