Aslýnda 2 topik olur..Birinde sadece grafik ve o günlük formasyonlar stratejiler paylaþýlýr..bunun adý viop teknik olur..
Diðeri de dediðiniz gibi gündemdeki konular ekonomi ile ilgili konular ve paylaþýmlar olur gýr gýr goy goy olur...onun adý da viop güncel olur..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
VIX(Volatilite-Korku Endeksi) goptu geliyor.
16,66 deðeri ile 18.12.25 sonrasý için zirveyi gördü.
Aslýnda bir kýsýr döngü söz konusu...
-"Neden herkes buraya yazýyor?"
-"Çünkü herkes burayý okuyor!"
-"Neden herkes burayý okuyor?"
-"Çünkü herkes buraya yazýyor!"
Haberler, geliþmeler, Goy-Goy topiði olsa kendi adýma orada takýlýrým.
Eðer amaç sadece VIOP konuþmaksa,
@Bear_Bull üstad ve belki 1-2 kiþi dýþýnda kimse zaten uymuyor.
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
foruma herkes ayný anda girmiyor ki.. ben girdiðimde zaten mevcut muhabbetin üzerine devam ediyorum. konu neyse oradan devam yani. ben deil herkes bu þekilde muhabbet devam ediyor anlayacaðýn
öz hakiki has gerçek viop topici açýlsýn.. bakalým. kaç kiþi analiz yapcak. tutacak mý ?)
denemesi bedafaaaaaaaa
Topic açmakmý
Ula burada aðzýmý açtýrmýyorlar herkes bir yerden milliyetçisi dincisi particisi trolü yandaþý hýrsýzý vs artýk ne yazýyorsak hepsine dokunuyor
Oradada aynýsý olur bana adým gibi biliyorum
Yüzde doksaný ters olan yapýda bana býrak topic açmayý pencere bile açmam
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri