Originally Posted by çıtak AYHAN BAŞGANIMIZ niyetine xu100... 11.455 VOP... 12.655 DOLAR... bişey olacağı yok secbul emmi hariç, hepimiz zengin olacağız
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul MERT in deli olacağı topik açıldı.
Originally Posted by EMLAK hadi bakalm hayırlı olsun.... yeni nişanlı.. yeni topic... yeni hardvırıd ... yeni hayat.. yeni maceralar. adam 700 tane long açmış.. . nah yükselir....
Originally Posted by katırcı_bedri reis borsa rekor kırıyor demeden şort açmayın.. .....
caaaaaaaarttttt
fuat abi yanıyorsun filminin yukarı 2. bölümü çekiliyor 2.85 denemesi
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by EMLAK caaaaaaaarttttt Yok yahu. Yardırdı gidiyor. [emoji16]
Originally Posted by çıtak 8 ocak'ta yorulmaya başlayan endeksi, aselsan ve bımas ile yokarı itikleme çalışmalarımız devam ediyor bugün ki, baskıda güzel kırmızı yarın 1406x leri üretecek... inşallah yarın o fiyatlardan şort fırsatı verir vermesede, ak yatırımın peşine takılıp biyerlerden furacağuz tamam teknik olarak bu var ama bunu neden yapıyor anlamıyorum ki ? buna bi temel dayanak falan gerekmez mi ? orada çizgi var diye, 20.000 puan vadeli kaldırılır mı ? yurtdışı vadeliler hafif eksi... neye dayanıp % 2 alıyorsun şaşıyorum 14093 bi şort
Forum Rules
Yer İmleri